Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ťapa za volantom, FOTO takto sa otáčala na diaľnici D2! V aute mala malé dieťa

Žena sa bez problémov vydala na jazdu v protismere Zobraziť galériu (2)
Žena sa bez problémov vydala na jazdu v protismere (Zdroj: polícia)

BRATISLAVA - Nebezpečnú jazdu včera predviedla 32 – ročná vodička. Na diaľnici v smere z Bratislavy tak ohrozila niekoľko áut. Žene bol za porušenie viacerých pravidiel cestnej premávky na mieste zadržaný vodičský preukaz. Riskantná jazda si našťastie nevyžiadala žiadne životy, zranenia ani škody.

Včera krátko po 20.00 hodine sa vodička motorového vozidla s poľskými poznávacími značkami, dopustila svojou riskantnou jazdou, porušeniu viacerých ustanovení zákona o cestnej premávke. Jazda sa odohrala na diaľnici D2 v smere z Bratislavy na územie Maďarska, v úseku 71,5 km diaľnice na úrovni zjazdu na Rusovce – Jarovce, vodička zjazd prešla a následne sa s vozidlom otočila a prešla do protismeru.

Svoje vozidlo niekoľko metrov viedla v protismere a za plnej premávky sa vrátila k výjazdu z diaľnice. Touto jazdou ohrozila niekoľko nákladných vozidiel, osobných vozidiel ako aj vozidlo príslušníkov Oddelenia mýtnej polície Krajského dopravného inšpektorátu Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave.

Ťapa za volantom, FOTO
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: polícia)

"Pri tejto mimoriadne riskantnej a nezodpovednej jazde nedošlo k zraneniu osôb alebo spôsobeniu škody na vozidlách. Vodička bola bezodkladne príslušníkmi mýtnej polície podrobená vykonaniu kontroly, počas ktorej sa preukázalo že vo vozidle sa nachádzalo aj maloleté dieťa," informoval hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff.

Vodičke bol na mieste zadržaný vodičský preukaz. "Vo veci bude naďalej konať príslušný správny orgán, ktorý rozhodne o vine a sankcii za porušenie zákona," dodal Szeiff.

Polícia aj na základe tohto incidentu apeluje na vodičov, aby jazdili bezpečne a plne sa venovali vedeniu vozidla. Ďalej, aby prispôsobovali rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla a v nasledujúcich dňoch aj stavu vozovky. 

Viac o téme: DiaľnicaNebezpečenstvoZjazdProtismer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu