Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Postrach žien dolapený: Na ženy v Bratislave útočil močom Dušan (42)

(Zdroj: Foto: polícia)

BRATISLAVA - Ženy v Bratislave si môžu konečne vydýchnuť. Polícii sa podarilo zadržať muža, ktorý je podozrivý z nedeľných odporných útokov močom v uliciach hlavného mesta.

Bratislavskí policajti sa v priebehu uplynulých týždňov veľmi intenzívne zaoberali prípadmi neznámeho páchateľa, ktorý na rôznych miestach Bratislavy útočil na ženy odporným spôsobom. Vylieval na nich moč a výkaly. "Vďaka intenzívnemu vyšetrovaniu, ako aj operatívno pátracej činnosti bol v priebehu dnešného dňa na osobnej slobode obmedzený muž, podozrivý zo spáchania týchto skutkov," informoval hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff a doplnil: "V súčasnej dobe sa s podozrivým mužom vykonávajú všetky potrebné procesné úkony, rozsah ktorých však nie je možné s prihliadnutím na zachovanie objektívnosti vyšetrovania poskytnúť."

Ako uvádza portál tvnoviny.sk, ide o 42-ročného Dušana, ktorý býva v širšom centre Bratislavy. Policajti ho zadržali dnes o 8-mej hodine.

Muž v nedeľu útočil v Bratislave na ženy močom. Polícia prijala na číslo 158 štyri takéto oznámenia. Vo všetkých prípadoch ženy uviedli rovnaký popis útočiacej osoby. Polícia ďalej informuje, že akonáhle to procesná situácia vo vyšetrovaní umožní, o prípade bude verejnosť bližšie informovať.  

Viac o téme: MočBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu