Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO Tragédia po haloweenskej noci: Piati kamaráti na BMW narazili do stromu, Peter (†20) neprežil

Tragédia v okrese Levice Zobraziť galériu (3)
Tragédia v okrese Levice (Zdroj: Foto: polícia)

LEVICE - Partia kamarátov sa vybrala cez víkend na haloweensky večierok. V nedeľu nadránom sa zábava zmenila na obrovskú tragédiu. Vodič Ľudovít so štyrmi kamarátmi počas cesty domov v rýchlosti havaroval do stromu, desivú zrážku, žiaľ, neprežil Peter (†20) zo Želiezoviec, ostatní skončili v nemocniciach.

Nešťastie sa stalo v nedeľu krátko po 6-tej hodine ráno na ceste medzi obcami Kalná nad Hronom a Šárovcami v okrese Levice. "Z doteraz nezistených príčin na rovnom úseku cesty zišiel vodič na BMW X5 vľavo mimo vozovku. V protismere narazil do stromu," informovala hovorkyňa nitrianskych policajtov Božena Bruchterová.

FOTO Tragédia po haloweenskej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

V aute sa viezla partia piatich kamarátov. Šoféroval 22-ročný Ľudovít zo Želiezoviec, na sedadlách spolujazdcov sedeli 22-ročná Zuznana z Nitry, 20-ročný Róbert zo Želiezoviec a 22-ročný Lukáš tiež zo Želiezoviec. Desivý náraz, žiaľ, neprežil 20-ročný Peter rovnako zo Želiezoviec.

Na mieste zasahovali do niekoľkých minút od oznámenia privolaní záchranári so štyrmi sanitkami. "23-ročný muž utrpel poranenie hlavy a panvy, 22-ročná žena poranenie hlavy a brucha, 20-ročný muž zlomeniny dolnej končatiny a 22-ročný muž poranenie hrudníkovej chrbtice. Ďalší 20-ročný muž, žiaľ, utrpel zranenia nezlúčiteľné so životom, u neho sme už mohli len skonštatovať smrť," uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel s tým, že troch zranených previezli do nemocnice v Leviciach a jedného do Šiah.

FOTO Tragédia po haloweenskej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Polícia  v dychu alkohol u vodiča nezistila. Do vyšetrovania bol pribratý znalec z odboru cestnej dopravy. Ako doplnila Bruchterová, polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a ublíženia na zdraví.

Viac o téme: NehodaTragédiaLevice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu