Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO Nehody v Kysuckom Lieskovci: Matúš (21) sa zrazil s kamiónom, je vo vážnom stave

Vážna nehoda v Kysuckom Lieskovci Zobraziť galériu (3)
Vážna nehoda v Kysuckom Lieskovci (Zdroj: Foto: polícia)

KYSUCKÝ LIESKOVEC - Vážna dopravná nehoda sa stala dnes skoro ráno pri Kysuckom Lieskovci v okrese Kysucké Nové Mesto. Mladý vodič prešiel z nezistených príčin do protismeru, kde sa čelne zrazil s kamiónom. Z havarovaného vraku ho museli vystrihnúť, skončil v nemocnici.

Nehoda sa stala dnes  ráno okolo šiestej hodiny v katastri obce Kysucký Lieskovec. Matúš (21)  šoféroval Škodu Octavia v smere od Čadce do Žiliny. Z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel do protismeru, kde sa v ľavom pruhu zrazil s oproti idúcim nákladiakom Scania, ktorý viedol 37-ročný muž v smere zo Žiliny do Čadce. "Následkom zrážky bolo vozidlo Škoda Octavia odhodené mimo vozovky vpravo, kde ostalo na trávnatej ploche stáť," informovala hovorkyňa žilinských policajtov Jana Balogová. 

FOTO Nehody v Kysuckom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Matúša museli z havarovaného vraku vystrihnúť. Na miesto dorazili do niekoľkých minút od ohlásenia aj privolaní záchranári. "Muž utrpel viaceré vážne poranenia, bol v bezvedomí. Po prvotnom ošetrení sme ho previezli do žilinskej nemocnice," povedal hovorca záchranárov Boris Chmel. Okolnosti nehody šetrí polícia.

FOTO Nehody v Kysuckom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

 

Viac o téme: NehodaAutoKamiónKysucký Lieskovec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu