Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Katie (†19) viezol domov jej exfrajer: Počas jazdy spravil gesto, ktoré ju pripravilo o život

Katie Ann Zobraziť galériu (3)
Katie Ann (Zdroj: Facebook)

SOMERSET - Katie Ann Bagwellovú viezol jej expriateľ domov. Potom ale spravil gesto, ktorým ju nevedomky pripravil o život. Auto totiž v jeho dôsledku skončilo v rieke a dievčina sa utopila. Chlapec má teraz veľké výčitky, pretože nechtiac zmaril ľudský život, navyše osoby, ktorú kedysi miloval.

Vlani v októbri sa Craig Chant ponúkol, že odvezie svoju bývalú priateľku Katie spolu s kamarátkou domov z pohostinstva v anglickom grófstve Somerset. Počas jazdy sa ju pokúsil pobozkať, čo sa neskôr ukázalo ako fatálny krok. V tom momente totiž stratil kontrolu nad vozidlom a zrútil sa do rieky Parrett.

Auto sa rýchlo začalo plniť vodou. Craigovi a druhej dievčine sa podarilo z neho dostať von, devätnásťročná Katie už také šťastie nemala. Uviazla na prednom sedadle, kde sa utopila. Privolaní záchranári mohli už len konštatovať smrť.

Katie (†19) viezol domov
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

"Stratili sme prekrásne a úžasné dievča, najláskavejšiu a najnesebeckejšiu osobu, akú som kedy poznala. Sme z toho úplne zronení a neuplynie jeden deň, kedy by sme na teba nemysleli," povedala sestra obete.

Katie (†19) viezol domov
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Dvadsaťjedenročný Craig bol následne obvinený z neopatrnej jazdy pod vplyvom alkoholu a zo zavinenia smrti z nedbanlivosti. Súd v meste Taunton ho pred pár dňami odsúdil na 21 mesiacov nepodmienečne a taktiež mu udelil zákaz riadiť motorové vozidlo po dobu štyroch rokov. Informoval portál metro.co.uk.

Viac o téme: NehodaUtopenieKatie Ann Bagwell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu