Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO brutálnej bitky v Leviciach: Najprv sprosté poznámky, potom zábery nevhodné pre citlivých ľudí!

Bitka v levickom podniku Zobraziť galériu (2)
Bitka v levickom podniku (Zdroj: Foto: polícia)

LEVICE - Brutálna bitka sa strhla v jednej levickej herni. Muž vošiel do podniku, privítal sa so známymi a postavil sa k baru. Krátko nato ho napadli traja mladíci a surovo ho začali biť. Agresori skončili v rukách polície, zbitý mladík v nemocnici.

Brutálna bitka sa strhla ešte na Bielu sobotu približne o pol tretej nad ránom krátko po tom, čo prišiel muž do jednej z levických herní. Najprv si s ostatnými mužmi podal ruky. Situácia nebola ničím zvláštna, no po chvíli sa strhla brutálna bitka. Napadnutý muž sa postavil k baru a pravdepodobne si chcel niečo objednať, keď ho odrazu zozadu chytil pod ruku iný muž a strhol ho.

"Pred viacerými svedkami sa do 24-ročného muža pustila partia troch chlapov. Padli rany päsťou do tváre a do brucha. Páchatelia si navzájom pomáhali a zatiaľ čo jeden z nich poškodeného držal, ďalší dvaja ho bili hlava-nehlava," opísala hovorkyňa nitrianskych policajtov Renáta Čuháková. Bitý muž sa neudržal na nohách, spadol na zem. Tam do neho začali kopať. Aby toho nebolo málo, jeden z trojice agresorov do muža ležiaceho na zemi ešte hodil kreslo.    

Najprv hlúpe poznámky, potom bitka

Podľa slov napadnutého muža, mu útočníci najprv adresovali hlúpe poznámky. "Ignoroval som ich. Išiel som k baru, a to ich možno ešte viac vytočilo," opísal napadnutý muž pre Tv Joj. Incident zachytili bezpečnostné kamery. "Prišiel, chytil ma za ruku a hneď mi jednu tresol. Potom skočil na mňa zozadu," pokračoval muž, ktorého vzápätí previezli do nemocnice. Zo zranení, ktoré utrpel, sa bude liečiť zhruba sedem dní.

Traja agresori skončili v rukách polície. Tá ich obvinila z prečinu výtržníctva. "Na obvinených, ktorými sú 24-ročný Jozef, 21-ročný Tomáš a 19-ročný Kristián, dal poverený policajt z Levíc podnet na väzobné trestné stíhanie. Na základe rozhodnutia súdu tak Jozef a Tomáš budú stíhaní väzobne a Kristián na slobode," uzavrela Čuháková. Po dokázaní viny hrozí mužom trest odňatia slobody až na tri roky. Podľa miestnych sú väzobne stíhaní muži v meste známe kvietky, ide o kriminálnikov a bitkárov. Hneď ako sa dozvedeli, že sú v cele,si vydýchli so slovami: "Aspoň bude v meste chvíľu pokoj."

Upozornenie. Zábery nie sú vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov a pre citlivé povahy.

Autentické zábery bitky

Bitka v bare

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu