Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Supersilák spacifikoval dvoch policajtov: Ženu aj muža držal za krk ako kurence!

Muž si s policajtmi hravo poradil.
Muž si s policajtmi hravo poradil. (Zdroj: Daily Mirror)

LONDÝN - Ani dvaja policajti nestačili na jedného muža, ktorý sa veľmi snažil zmiznúť z centra ich pozornosti. Hoci sa ho snažili dostať pod kontrolu, násilník dôstojníčku a dôstojníka zložil na zem a držal za krk dovtedy, kým sa mu nepodarilo ujsť. Znepokojujúca udalosť sa odohrala v nedeľu v skorých ranných hodinách v severnom Londýne.

Policajt sa opil a pobil v bare: Zvolil netypický spôsob útoku, súpera pohrýzol do semenníkov

Na zázname vidno, ako sa policajti najprv rozprávajú s mužom na chodníku, keď sa ten náhle pokúsi o útek. Potom začína zápas, pri ktorom dôstojníci ťahajú za kratší koniec. Napriek ich odhodlaniu skončia na zemi a muž ich dostane do veľmi zlej pozície, keď ich oboch chytí za krk. To je pre neho správny čas na zamýšľaný útek.

Očitý svedok Robert Walakira, ktorý incident nakrúcal, uviedol, že celý výjav bol "veľmi desivý". "Policajti sa snažili muža zložiť k zemi, ale bol pre oboch príliš silný. Bál som sa najmä o ženského dôstojníka, ale bol som príliš vydesený, aby som zasiahol," opísal Walakira.

"Bolo to hrozné. Nikdy som nič také nevidel," dodal. Scotland Yard sa zatiaľ k incidentu nevyjadril, informoval portál mirror.co.uk.

Viac o téme: BitkaPolicajtiLondýn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu