Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mužovi (47) hrozí až päť rokov väzenia: Našli uňho nedovolené látky!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Policajti z Pohotovostnej motorizovanej jednotky zadržali počas nedeľňajšej (4.1.) bežnej kontroly u 47-ročného Macedónca heroín a alobalovú skladačku s obsahom metanfetamínu. Muža už obvinili z prečinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.

Ako uviedla bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, policajti muža kontrolovali na Stavbárskej ulici v hlavnom meste. "Policajtom Pohotovostnej motorizovanej jednotky Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave počas bežnej kontroly dobrovoľne vydal heroín s prímesou kofeínu a paracetamolu s hmotnosťou 2515 mg, čo zodpovedá 11 obvykle jednorazovým dávkam drogy a alobalovú skladačku s obsahom metanfetamínu s hmotnosťou 53 mg, čo zodpovedá jednej jednorazovej dávke drogy," doplnila Kurucová.

Obvineného muža dali do cely policajného zaistenia. Policajný vyšetrovateľ už spracoval pre prokurátora podnet k návrhu na vzatie obvineného do vyšetrovacej väzby. "Za protiprávne konanie obvinenému hrozí trest odňatia slobody až na päť rokov," priblížila Kurucová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu