Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zvrhlý Milan (33) vyvádzal pred Žilinčankami: Vytiahol ho z nohavíc a onanoval na ulici!

Milan obťažoval ženy na ulici
Milan obťažoval ženy na ulici (Zdroj: foto: tv joj)

ŽILINA - Ženy zo Žiliny žili v strachu. Po ulici sa totiž pohyboval muž, ktorý ich slovne obťažoval. No, neostalo len pri tom, priamo pred ich očami vytiahol penis a onanoval. Tridsaťtriročného Milana z Handlovej už policajti chytili a obvinili z prečinu výtržníctva. Hrozí mu, že si posedí až tri roky.

"V nedeľu 7. decembra pred pol druhou hodinou popoludní sme prijali oznámenie, že v Žiline na ulici Hlboká cesta je muž, ktorý onanuje pred okoloidúcimi ženami," informoval hovorca žilinských policajtov Radko Moravčík. Na miesto okamžite vyslali policajnú hliadku z Pohotovostnej motorizovanej jednotky, ktorá pátrala po neznámom mužovi.

Podľa informácii TV Joj, Milan obťažoval ženy v jednej štvrti niekoľko mesiacov. "Išiel za mnou a hovorí, že aký mám pekný zadok a išiel ma chytiť," povedala jedna zo žien pre televíziu.   

Žilinčanky poznajú muža veľmi dobre, mnohé z nich prenasledoval, pričom si nevyberal ani podľa veku, ani podľa výzoru. Chlipník dával neslušné návrhy každej, ktorá mu prišla do cesty. Dokonca ženám ponúkal aj svoje sexuálne služby. Ako povedali, jeden čas bol od zvrhlíka pokoj, keď kočoval s českým cirkusom, no nedávno sa opäť vrátil. Vídavali ho, ako sa prehrabuje medzi odpadkami v kontajneroch. "Videla som ho, keď som išla vysypať smeti. Keď nás bolo viac, ušiel," povedala jedna z obťažovaných žien.

Policajti po oznámení muža takmer okamžite vypátrali na ulici Predmestskej v Žiline a predviedli ho, aby vykonali potrebné procesné úkony. "Poverený príslušník Policajného zboru obvinil 33-ročného Milana z Handlovej z prečinu výtržníctva a spracoval podnet na návrh na jeho vzatie do väzby," doplnil Moravčík.

Ak obvinenému vinu dokážu, hrozí mu trest odňatia slobody až na tri roky.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu