Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Rodinná tragédia v Leopoldove: Veroniku (†18) zaškrtil otčim (†52), potom sa podrezal!

Miesto činu a nebohá Veronika
Miesto činu a nebohá Veronika (Zdroj: foto: tv joj)

LEOPOLDOV – V lete otriasla Slovenskom šokujúca udalosť. V rodinnom dome na Hurbanovej ulici v Leopoldove našli dve mŕtve telá. Veronikino (†18) ležalo vo vani, jej bezvládny otčim (†52) bol na posteli v kaluži krvi. Obidvoch takto nášla po príchode domov mama dievčaťa a partnerka muža. Výsledky pitvy potvrdili, že otec nevlastnú dcéru udusil, potom spáchal samovraždu.

„Z výsledkov pitvy vyplynulo, že dievčina bola udusená a muž spáchal samovraždu,“ potvrdila hovorkyňa trnavských policajtov Martina Kredatusová pre Tv Joj.

52-ročný muž sa mal po hrozivom čine podrezať a vykrvácať. Obrovský šok zažila mama dievčaťa a partnerka mŕtveho muža, keď prišla domov. Našla mŕtve telá svojich blízkych. Takto mali ležať štyri až päť hodín.

Sprvu sa objavili informácie, že dievčinu najprv muž zastrelil a potom zbraň otočil proti sebe. „Na tele muža, ktoré bolo v obývačke na gauči, bolo zistených viac bodnorezných rán. Na tele mladej ženy neboli nájdené znaky vonkajšieho násilia, nájdená bola v kúpeľni vo vani,“ povedala ešte v júli hovorkyňa. Polícia začala hneď pracovať aj s verziou, že mohlo ísť o vraždu a následnú samovraždu.  

Rodina a blízki ostali tragédiou otrasení. Susedia však po nešťastí povedali, že nezhody u nich trvali dlhšie. Nešťastiu mali predchádzať hádky. Veronikin biologický otec spáchal pred dvoma rokmi samovraždu tak, že skočil pod vlak.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu