Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Radoslav (†25) zomrel po brutálnej bitke: Toto sú slová obvineného!

Policajti vedú obvinených z Radoslavovej vraždy Zobraziť galériu (2)
Policajti vedú obvinených z Radoslavovej vraždy (Zdroj: foto: tv markíza)

MEDZEV - Malým mestom na východe Slovenska otriasol brutálny incident. Radoslav (†25) najprv oslavoval druhé narodeniny svojho synčeka Dávidka a potom ho mladíci dobili na smrť. Polícia ich už obvinila, k desivému útoku sa priznali, no podľa nich, osudové rany nezasadili. Urobili to iní, ktorých polícia nestíha.

Nebohého Radoslava už nešťastná rodina pochovala. Vo štvrtok sa obvinení mladíci, ktorí ho mali dobiť na smrť, postavili pred súd. Senát rozhodoval o ich väzobnom stíhaní.

Pred sudkyňou povedali, že sa s Radoslavom poznali, boli kamaráti. Tvrdili, že oni ho surovo nedobili. Za jeho smrť vraj môžu iní, ktorí boli na mieste nešťastia prítomní tiež. "Tí, čo ho bili, budú doma sedieť a tí nevinní budú trpieť?" cituje jedného z obvinených TV Markíza.

Radoslav (†25) zomrel po
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Nakoniec dvaja mladiství priznali, že aj oni nebohého udierali. Označili hlavného aktéra bitky, ktorým má byť ich kamarát. Podľa nich, mal Radovi dokonca skákať po hlave. "Len dvakrát som ho udrel do chrbta," obhajuje sa jeden z obvinených.

Na otázku, čo bolo dôvodom bitky, obvinený Zoltán (16) povedal, že nevie, prečo sa vlastne strhla. Otec stojí pri ňom a tvrdí, že jeho syn je nevinný a vo väzbe by mal byť niekto iný. "On ho zodvihol zo zeme a odniesol ho domu. Veď tam sú aj kamery, mestské kamery. Tam vidia, ktorý ho odniesol," vysvetľuje.

Ako informuje televízia, sudkyňa rozhodla, že všetci traja obvinení ostanú vo väzbe. Jeden z nich si musí odpykať trest. Na svedomí ma krádež a bol na neho vydaný medzinárodný zatykač. Ďalší ostávajú vo väzbe kvôli tomu, aby nepokračovali v ďalšej trestnej činnosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu