Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Súdna znalkyňa Viera (†47) doplatila na nešťastnú lásku: Z vraždy je podozrivý bývalý policajt

Viera (†47) doplatila na nešťastnú lásku smrťou. Zobraziť galériu (2)
Viera (†47) doplatila na nešťastnú lásku smrťou. (Zdroj: Joj)

STARÁ ĽUBOVŇA – Spojila ich práca, no rozdelila láska. Do súdnej znalkyne Viery (†47) sa zamiloval bývalý policajt Miroslav (62), no ona jeho pocity neopätovala. Situácia sa po hádke vyostrila až natoľko, že Miroslav podľa predbežných výsledkov vyšetrovania Vieru usmrtil dvomi strelami do hrude. Jej telo v chatke v záhradkárskej oblasti objavil brat.

Podľa výpovede susedov Miroslav zvykol pomáhať Viere s drobnými úpravami chatky, no očakával za to aj prehĺbenie ich vzťahu. Podľa bývalého manžela Jána, ktorý s ňou strávil posledné chvíle deň pred tragédiou, sa však práve ich vzťah dával dokopy a rozmýšľali, že sa aj kvôli deťom k sebe vrátia.

Viera pracovala na pozemkovom a lesnom odbore Okresného úradu v Starej Ľubovni, keď neprišla do práce a nedvíhala telefón, začali ju hľadať. V chatke neďaleko miesta činu následne objavili aj opitého Miroslava, ktorý mal v krvi 2 promile alkoholu. Zadržali ho, no kvôli zdravotným problémom, pre ktoré bol cez noc v nemocnici, ho vypočuli až nasledujúci deň.

Viera (†47) doplatila na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Joj)

Podľa susedov v záhradkárskej oblasti Kobarč ešte v nedeľu večer Viera spolu s Miroslavom a ďalšími záhradkármi opekali a popíjali. Jeho konanie si však nikto nevie vysvetliť. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 15 až 20 rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu