Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Hrozivý nález: V triedičkách odpadu v Prahe objavili časti ženského tela!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PRAHA - V dvoch zariadeniach na triedenie komunálneho odpadu v Prahe sa včera našli ženský trup bez hlavy a dolných končatín, respektíve hlava a dolné končatiny neznámej ženy. Informoval o tom server Novinky.cz s odvolaním sa na hovorcu polície Jana Daněka.

Okolnosti ženinej smrti objasní až súdna pitva, ktorá môže zodpovedať aj otázku o možnej súvislosti s inými skoršími nálezmi ľudských pozostatkov. Kriminalisti momentálne preverujú, či medzi dnešnými nálezmi existuje vzájomná súvislosť.

Prvé oznámenie z triediarne odpadov v Prahe 10 dostala polícia skoro ráno, pred 15.00 h prišlo ohlásenie nálezu z iného zariadenia na triedenie komunálneho odpadu v Prahe 9. V štádiu vyšetrovania je stále prípad nálezu siedmich častí ženského tela vo Vltave, o ktorom štátne zastupiteľstvo naposledy v máji uviedlo, že sa polícii podarilo objasniť identitu obete.

Ďalší podobný prípad riešia kriminalisti už od roku 2011, keď sa na rôznych miestach našli takisto časti ženského tela. Pred dvoma rokmi dospeli vyšetrovatelia k záveru, že obeťou bola žena zo Slovenska. Páchateľa tejto vraždy však doteraz nevypátrali.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu