Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vlado (†24) si zvolil ukrutnú smrť pre nešťastnú lásku: Odrezal si hlavu flexibrúskou!

Vladovo telo vynášajú z tejto budovy Zobraziť galériu (2)
Vladovo telo vynášajú z tejto budovy (Zdroj: foto: tv joj)

KEŽMAROK – Hrozivý pohľad sa naskytol nešťastnému otcovi, ktorý našiel svojho syna Vladimíra (†24) s takmer odrezanou hlavou. Ten sa rozhodol zo sveta odísť neuveriteľne krutou a desivou smrťou. Dôvodom mala byť nešťastná láska.

Vlado z Vrbova pracoval na družstve so svojím otcom. Práve chystali kombajny pre prácu na poli. Odrazu však odišiel do garáže. Po chvíli sa za ním začal zháňať otec. Telefonoval mu na mobil, no syn už nedvíhal.

Otcovi sa naskytol otrasný pohľad. Svojho milovaného syna uvidel v kaluži krvi s takmer odrezanou hlavou. Podľa medializovaných informácií hlava visela len na krčnej chrbtici.

Vlado si v garáži mal siahnuť na život pomocou flexibrúsky. Takto ho našli zamestnanci. Okamžite zalarmovali záchranárov. "Po príchode záchranárov muž nejavil žiadne známky života. Lekár konštatoval smrť," povedala pre TV Joj hovorkyňa záchrannej skupiny Alena Lacyková.

Vlado (†24) si zvolil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Privolaní policajti, ako aj súdny lekár ostali šokovaní. Ako informuje televízia, keď vošli do budovy, ktorú si prenajímajú živnostníci v poľnohospodárstve, na zemi našli mladého muža s odseknutou hlavou a vedľa neho brúsku.

Polícia vzhľadom na citlivosť prípadu neposkytuje bližšie informácie. Povráva sa však, že mladík bol nešťastný z lásky, iní hovoria, že trpel psychickými problémami. Žiadny list na rozlúčku sa zatiaľ nenašiel.    

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu