Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Rodinná tragédia na Morave: Muž otrávil v aute seba a štvorročnú dcéru

Ilustračné foto
Ilustračné foto

REJCHARTICE – Rodinnú tragédiu vyšetrujú moravskí policajti v okrese Šumperk v Olomouckom kraji. Muž (47) v blízkosti obce Rejchartice zaviedol do auta hadicu napojenú na výfuk a splodinami otrávil seba aj svoju štvorročnú dcéru, pravdepodobne kvôli sporom s partnerkou.

Udalosť otriasla rodinou a šokovala i skúsených kriminalistov. Podľa spravodajských portálov iDNES.cz a Novinky.cz vyšetrujú kriminalisti násilnú tragickú udalosť už od utorka (27. mája) popoludnia, keď boli telá objavené na odľahlom mieste mimo obce pri lokalite, kde sa radi schádzajú bezdomovci.

Podľa polície je s najväčšou pravdepodobnosťou vinníkom tragédie práve nájdený mŕtvy muž, ktorý spáchal samovraždu. Polícia odmietla zverejniť bližšie podrobnosti k prípadu. List na rozlúčku policajti nenašli. Pre rodinu je nepochopiteľné, prečo sa muž rozhodol vyriešiť situáciu zabitím seba aj dieťaťa. Údajne mal spory s partnerkou, ktorá sa s ním chcela rozísť. Muž nebol nikdy trestaný a mal bezproblémovú minulosť, napísal web iDNES.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu