Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Videli ste tento párik? Volajte políciu, kradli v nákupnom centre!

Videli ste týchto dvoch? Volajte políciu Zobraziť galériu (3)
Videli ste týchto dvoch? Volajte políciu (Zdroj: PZ)

BRATISLAVA - Polícia objasňuje krádež, ktorá sa stala ešte minulý mesiac v nákupnom centre na Metodovej ulici v Bratislave. Neznámi páchatelia tu ukradli voľne položenú bordovú kabelku, majiteľke spôsobili škodu 600 eur.

"V čase krádeže som bola s mojou 4-ročnou vnučkou na predveľkonočnej  výstave v prízemí nákupného strediska na Metodovej ulici v Bratislave," opisuje priebeh nepríjemnej udalosti okradnutá žena a pokračuje: "Posadili sme sa za nižší stolík vhodný pre deti, kabelku som si uložila pod stoličku pod seba. Oproti nám nikto nesedel. Kabelka nebola voľne položená. Zlodejka sa zohla pod stôl zo zadu od predajne potravín, vytiahla si kabelku a priestor rutinne rýchlo opustila."

Ženu okradli presne 12.4.2014 o štvrť na päť popoludní. "Okrem priamej finančnej ujmy som si musela v týždni pred Veľkou nocou vybavovať osobné doklady, platobné karty a iné náležitosti, ktoré som mala v kabelke v čase krádeže," dodáva.

Polícia v prípade začala trestné stíhanie pre krádež. Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová, bezpečnostné kamery zachytili osoby, ktoré boli v čase krádeže na mieste a mohli by prispieť k objasneniu tohto činu. Muž mal asi 40 rokov, bol strednej postavy, mal krátke hnedé vlasy. Žena tiež mohla mať asi 40 rokov, bola silnejšej postavy, tmavšej pleti, mala dlhé čierne vlasy. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť, je možné oznámiť na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne na linke 158.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu