Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Hyenizmus najväčšieho zrna: Martin okradol v nemocnici starenku na infúziách!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Jupiterimages)

KOŠICE – V miestnosti infúznej jednotky v jednej z košických nemocníc zlodej ukradol v piatok (9.5.) kabelku 63-ročnej žene, ktorá bola v tom čase pripojená na infúzie. Muž podľa polície vbehol do miestnosti, kabelku vzal z parapetnej dosky a ušiel.

V izbe sa okrem pacientky nachádzala aj zdravotná sestra, ktorá sa rozbehla za páchateľom, zistila však, že dvere zamkol. "Ihneď sa telefonicky skontaktovala s pracovníkom SBS, ktorého informovala, čo sa stalo a podrobne popísala páchateľa. SBS-kár podozrivého muža spozoroval a za pomoci ďalších dvoch zamestnancov nemocnice ho aj s odcudzenou kabelkou na prízemí chytili," uviedol dnes košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó. Privolaní policajti podozrivého zadržali a umiestnili do cely policajného zaistenia.

Poverený príslušník policajného obvodného oddelenia v košickom Starom meste obvinil z prečinu krádeže 30-ročného Martina z Košíc.

Poškodenej žene vznikla krádežou škoda 250 eur, kabelku s obsahom dostala späť. "Keďže obvinený muž bol za taký čin v predchádzajúcich 24 mesiacoch odsúdený, v prípade dokázania viny mu hrozí až trojročné väzenie," doplnil Szabó.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu