Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dráma v Petržalke: Muž vyskočil z 12. poschodia a dopadol na robotníka!

Požiar na Holičskej v Bratislave Zobraziť galériu (6)
Požiar na Holičskej v Bratislave (Zdroj: Tip)

BRATISLAVA - Bratislavskí hasiči opäť zasahujú pri požiari bytu na Holíčskej ulici v bratislavskej Petržalke. Incident má však hrôzostrašnú dohru.

Podľa informácií Operačného strediska HaZZ je na mieste 11 hasičov s tromi kusmi techniky. Muž vyskočil z 12. poschodia a dopadol na okoloidúceho. Podľa informácií portálu noviny.sk mal muž podpáliť vlastný byt, podrezať si žily a následne vyskočiť z okna. Dopadol na robotníka, ktorý postával pri lešení. Údajne sú obaja ťažko zranení.

Na tej istej ulici horel byt aj 3. apríla. Pri požiari sa vtedy zranila jedna osoba. Do tretice zase v stredu 9. apríla hasili v bytovom dome na Holíčskej horiace odpadky pod schodiskom v prízemí. Nikto nebol zranený. Príčiny požiarov vyšetrujú. 

Muž po páde z horiaceho bytu v Petržalke je v kritickom stave

Muž po páde z horiaceho bytu na 12. poschodí v bratislavskej Petržalke je v kritickom stave. "Má mnohopočetné zlomeniny a vážny úraz hlavy," povedala hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Petra Stano Maťašovská.

Bratislavčan, na ktorého tento muž spadol, má otvorenú zlomeninu predkolenia. "Čaká ho operácia," dodala hovorkyňa. Jeden zranený leží v petržalskej Nemocnici sv. Cyrila a Metoda na Antolskej, druhého ošetrujú v Nemocnici Ružinov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu