Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Brutálna vražda milionára v Španielsku: Hlavná podozrivá je slovenská modelka na úteku!

Slovenka sa už vraj v minulosti do vily vkradla Zobraziť galériu (5)
Slovenka sa už vraj v minulosti do vily vkradla (Zdroj: fb,solarpix)

COSTA DEL SOL - Španielska polícia spustila pátranie po slovenskej modelke Mayke Kukučovej, ktorá je podľa nich hlavnou podozrivou v prípade vraždy britského milionára Andrewa Busha (†48). Obchodníka so zlatom našli cez víkend mŕtveho v jeho španielskej vile na pobreží Costa del Sol. Mal prestrelenú hlavu a vrah podľa svedkov ušiel na jednom z jeho luxusných áut.

Španielska polícia spustila pátranie po mladej Slovenke, bývalej priateľke obchodníka so zlatom a zlatníka Andrewa Busha. Tento britský podnikateľ bol cez víkend brutálne zavraždený vo svojej vile na španielskom Costa del Sol a práve jeho bývalá priateľka je podľa polície hlavnou podozrivou, napísal dnes spravodajský server News.com.au. Na hlave mal dve strelné poranenia a vedľa tela v kaluži krvi ležala aj pištol.

Podľa polície malo dievča na Busha a jeho novú milenku čakať v jeho vile, a potom ju svedkovia videli odchádzať z miesta činu na Bushovom Hummeri. Všetky luxusné vozidlá, vrátane Porsche a Ferrari, v nedeľu muži zákona spred vily odviezli. Audi, ktoré mal v minulosti využívať vrah, vzali tiež, píše Daily Mail.

Slovenskú modelku podozrievajú z vraždy.
Zobraziť galériu (5)
Slovenskú modelku podozrievajú z vraždy.  (Zdroj: FB)

Správy hľadanú dievčinu identifikovali ako približne dvadsaťročnú Mayku Kukučovú zo Slovenska. Odvolávajú sa aj na jej profil na sociálnej sieti Facebook, kde má okrem iného aj fotografie, na ktorých je spoločne s Andrewom Bushom. Len pred pár dňami sa ju na Facebooku pokúšala kontaktovať aj jej matka. "Ahoj drahá, ako sa máš? Ozvi sa," napísala jej.

Kukučová má na svojom profile viacero fotiek s nebohým milionárom.
Zobraziť galériu (5)
Kukučová má na svojom profile viacero fotiek s nebohým milionárom.  (Zdroj: FB)

Brutálna vražda milionára v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB)

Zdroj oboznámený s vyšetrovaním denníku The Mirror povedal: "Prípad je vyšetrovaný ako vražda a polícia hľadá exmilenku mŕtveho muža v súvislosti s podozrením, že zločin spáchala. Preverujú možnosť, že vnikla do vily v čase, keď bol Bush preč a niekoľko dní tu čakala na jeho návrat."

Terajšia Bushova priateľka, ktorá má britské občianstvo, uviedla, že jeho bývalá milenka už raz bola v luxusnej vile, keď sa po týždni neprítomnosti vrátili. Bush potom musel zavolať ochranku, pretože ho bývalá milenka odmietala pustiť dovnútra.

Hľadaná Slovenka Mayka Kukučová
Zobraziť galériu (5)
Hľadaná Slovenka Mayka Kukučová  (Zdroj: FB)

Jeden zo susedov novinárom povedal, že sa Kukučová nasťahovala k Bushovi do vily pred takmer dvoma rokmi. Až pred časom sa vraj začal namiesto nej stretávať so svojou britskou priateľkou.

Zábery na vilu, v ktorej našli britského milionára zavraždeného

 

Poznáte Slovenku Mayku Kukučovú? Videli ste ju, máte k prípadu viac informácií? Napíšte nám na tipy@topky.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu