Utorok11. jún 2024, meniny má Jesika, zajtra Zlatko

Policajti načapali opitého majora: Dušan prišiel do práce s 3 promile!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Tento človek nás má chrániť? Profesionálny vojak Dušan už zrejme dávno zabudol na to, že kedysi pred celou vlasťou sľúbil čestnosť, statočnosť aj disciplinovanosť. Jedine, žeby za statočné považoval to, že si za volant a navyše cestou do práce sadne s vyše 3 promile!

Začiatkom marca si mal príslušník Ozbrojených síl prišiel do práce poriadne podgurážený. Cestu mu však v Bratislave skrížili policajti, ktorí mu dali fúkať a síce až na tretíkrát, ale predsa dospeli k šokujúcemu výsledku.

Major Dušan mal na tretí pokus nafúkať až neuveriteľných 3,19 promile. Jeho nezodpovednosťou sa už zaoberá vojenská polícia. "Vo vami uvedenom prípade koná Vojenská polícia. Výsledky vyšetrovania budú postúpené nadriadeným, ktorí rozhodnú o ďalšom postupe," povedala pre Topky hovorkyňa Ministerstva obrany Martina Balleková. Podľa našich informácií ide o jeho prvý takýto prešľap.

V službách slovenskej armády však za alkoholové prehrešky trestajú nekompromisne. "V prípade, že sa dokáže požívanie alkoholu počas výkonu štátnej služby, profesionálny vojak bude prepustený z Ozbrojených síl SR," doplnil hovorca Ozbrojených síl SR Milan Vanga. Dušan tak už určite oľutoval, že sa na dno pohárika nepozrel radšej počas súkromného voľna.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu