Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tragédia v Michalovciach: Slavomíra (†29) dobodal kamarát nožom, mieril na pohlavné orgány!

Tragédia sa odohrala v tomto paneláku v Michalovciach Zobraziť galériu (2)
Tragédia sa odohrala v tomto paneláku v Michalovciach (Zdroj: foto: tv joj)

MICHALOVCE – Sobotné popíjanie kamarátov sa skončilo neuveriteľne tragicky. Slavomír S. (†29) z Humenného sa stal obeťou alkoholom potužených kamarátov. Po hrozivom útoku nožom, bol zasiahnutý do slabín. Na následky bodnutia v michalovskej nemocnici v nedeľu ráno zomrel.

Sobotný večer sa partia kamarátov rozhodla popíjať v byte v jednom z michalovských panelákov. Nálada sa stupňovala a pravdepodobne aj agresia mladíkov.

Jeden z nich to s alkohol zrejme prehnala a Slavomíra S. (†29) bodol nožom do slabín. „V sobotu okolo 23-tej hodine v byte na ulici Murgaša v Michalovciach, za doposiaľ nezistených okolnosti 29-ročný Humenčan utrpel bodnú ranu v slabine, čím došlo k poškodeniu stehennej žily a následnému šoku z vykrvácania,“ informoval hovorca košických policajtov Alexander Szabó.

Hrozivý incident sa odohral v jednom z bytov v michalovskom paneláku, v ktorom sa zišlo približne desať ľudí. Brutálny útok sa stal na šiestom poschodí. Podľa susedov sa však spoza dverí žiadny krik neozýval. "Z bytu bolo počuť silné buchnutie, neviem čo sa tam stalo. Ako keby sťahovali nábytok, alebo niekto rozťahoval posteľ," opisuje suseda pre TV Joj.

Za týmito dverami sa odohral brutálny útok
Zobraziť galériu (2)
Za týmito dverami sa odohral brutálny útok  (Zdroj: foto: tv joj)

Na miesto nešťastia prišli okamžite privolaní záchranári. „Na mieste sme oživovali 29-ročného muža s bodnými poraneniami. Vo vážnom stave sme ho previezli do michalovskej nemocnice,“ informoval hovorca záchranárov Boris Chmel. „Muž následkom zranenia v nedeľu ráno v nemocnici podľahol. Obhliadajúci lekár ako prvotnú príčinu smrti uviedol poranenie veľkej skrytej žily v úrovni bedra a stehna a nariadil vykonať pitvu," upresnil Szabó.  

Po nešťastnej udalosti policajti zadržali dvoch podozrivých. „Vyšetrovateľ PZ so súhlasom prokurátora zadržal dvoch mužov, ktorí sú podozriví zo spáchania tohto skutku. Sú umiestnení v cele policajného zaistenia. Michalovský vyšetrovateľ PZ začal trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia,“ pokračoval Szabo a dodal, že páchateľom hrozí po dokázaní viny trest odňatia slobody na 7 až 10 rokov.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu