Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tragédia v Palárikove: Marek (†32) dobodal Janu (†42), potom skočil pod vlak

Marek B.(†32)  a Jana K. (†42) Zobraziť galériu (2)
Marek B.(†32) a Jana K. (†42) (Zdroj: Foto: Facebook)

PALÁRIKOVO – Obrovská tragédia, ktorá má na svedomí dve obete, sa stala dnes v noci v Palárikove v okrese Nové Zámky. Marek (†32) čakal na miestnu krčmárku Janu (†42) pokým zavrie podnik. Surovo ju napadol a bezhlavo bodal do brucha. Otrasený hrozivou udalosťou niekoľko hodín na to skočil pod vlak a takto spáchal samovraždu. Poznali sa, čo bolo príčinou mužovho otrasného činu zatiaľ nie je známe.

V Pivárni u Petra a Pavla práve skončila zmenu 42-ročná Jana K. Boli presne tri hodiny v noci. Pred podnikom ju však čakal šialený vrah, o čom ešte nemohla tušiť. Marek B. (†32) sa s Janou K. (†42) priatelili o čom svedčia aj ich profily na sociálnej sieti. Žili v rovnakej obci a mali spoločných známych.

Doteraz nevedno prečo čakal bezcitný Marek matku jedného dieťaťa po záverečnej pred podnikom. Vystihol chvíľu, kedy bar zamkla a chcela ísť domov. To sa jej však stalo osudným. Šialený muž na ňu bezhlavo zaútočil. Ženu surovo napadol a brutálne bodal. Zakrvavená Jana s hroznými reznými poraneniami ešte stihla zavolať svojmu manželovi. Ten vzápätí zalarmoval záchranku. „Na mieste sme oživovali ženu, ktorá mala bodné poranenia brušnej dutiny. Žiaľ, počas prevozu do nemocnice zraneniam podľahla,“ informoval hovorca záchranárov Boris Chmel.

Marek po svojom šialenom čine z miesta ušiel. No, hrozivý príbeh má svoju dohru. Približne o tri a pol hodiny neskôr 32-ročný muž vo svojom skratovom konaní pokračoval. O pol siedmej ráno skočil v Ľudovítove, čo je časť Palárikova, pod vlak. Na mieste bol mŕtvy. Muža však hneď nedokázali identifikovať. 

Čo bolo presnou príčinou otrasného Marekovho činu, ako aj motív jeho konania, doteraz nie je známy. „Polícia začala trestné stíhanie pre zločin vraždy. Na mieste sú momentálne kriminalisti a vyšetrovatelia,“  informovala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. Polícia na prípade intenzívne pracuje, o výsledkoch vás budeme informovať.

Pokúšali sme sa skontaktovať aj s Pivárňou u Petra a Pavla, kde Jana pracovala, no odmietli s nami komunikovať.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu