Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šokujúci posun v pátraní: Telo Anny hľadali v betóne, zamurovať ju mal vlastný syn!

Telo Anny hľadali aj v stenách a podlahe domu
Telo Anny hľadali aj v stenách a podlahe domu (Zdroj: polícia)

NIŽNÁ SITNICA - V pátraní po tri roky nezvestnej Anne Nedzbalovej (62) z Nižnej Sitnice nastal závratný posun. Polícia začala prípad vyšetrovať ako usmrtenie a okolie domu, odkiaľ nezvestná zmizla, v utorok prevrátila hore nohami. Čo presne muži zákona na mieste našli, nie je jasné, na podrobnosti sú zatiaľ skúpi. Príbuzní však podozrievajú Anninho syna Daniela, že matku zavraždil a tela sa ohavným spôsobom pokúsil zbaviť.

Annu susedia i príbuzní videli naposledy v júli 2011, kedy odišla z domu a už sa viac nevrátila. Polícia sa o tom, že bez stopy zmizla, dozvedela až o dva mesiace neskôr, počas ktorých si nepreberala dôchodok. Syn Daniel, ktorý u nej býval spolu s manželkou, vraj po matke nepátral, pretože bol presvedčený o tom, že odišla ku sestre.

Polícia po dôchodkyni pátrala dlhé tri roky. Zverejnila jej poslednú fotografiu a opätovne žiadala o pomoc aj verejnosť. Po Anne však nebolo ani stopy až do chvíle, kedy sa zúfala rodina obrátila na vešticu, ktorá predpovedala jej smrť. Prišla aj so šokujúcim podozrením, že nezvestnú zo sveta brutálnym spôsobom zniesol jej vlastný syn a telo ukryl.

"Povedala im, že Annu majú hľadať iba v okolí domu,“ prezradili susedia pre denník Plus jeden deň. Podľa veštby mal Annino telo syn zamurovať v betóne. Príbuzní tomu spočiatku nemohli veriť, no desivá veštba sa, zdá sa, začala napĺňať. Dvor aj vnútro rodinného domu, kde Anna žila, od utorňajšieho rána obliehali kriminalisti. „Policajti vykonali domovú prehliadku za účelom nájdenia tela nezvestnej osoby,“ uviedol prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Muži zákona prehľadali okolie i vnútro rodinného domu a prevŕtali betón. Mali v ňom totiž pomocou termo zariadenia namerať nezvyčajné hodnoty. Vykopali dokonca aj betónovú podlahu v prístavbe, ktorá tam pribudla len nedávno. „Nechovali sliepky ani kačky, nemali dôvod betónovať podlahu,“ tvrdia podozrievaví príbuzní.

Čo presne na mieste našli, je nejasné. Polícia je zatiaľ na informácie skúpa. Potvrdila iba to, že v súvislosti s prípadom bolo začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu