Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Rodina terorizuje Tisovec: VIDEO brutálnej bitky, muža na zemi dokopali malé deti!

S touto rodinou sa neradno zahrávať
S touto rodinou sa neradno zahrávať (Zdroj: YouTube)

TISOVEC - Nezastavia sa pred ničím! Obyvatelia Tisovca žijú v strachu. V uliciach mesta totiž vyčíňa rodina, ktorej členovia bezhlavo a najmä úplne bezdôvodne mlátia miestnych ľudí. Najnovší prípad, kedy si podgurážení alkoholom vybili zlosť na dvoch mužoch na námestí, zachytili aj kamery mestskej polície. Najšokujúcejšie je, že do jednej z ich obetí, ktorá po útoku ostala ležať na zemi, bezhlavo kopali aj malé deti.

Terčom nezmyselného útoku miestnej rodiny sa stali Roman a Dalibor, ktorí sú tiež z Tisovca. Roman vo štvrtok 16. januára okolo 21:00 stál na námestí, keď okolo neho prešli dvaja členovia spomínanej rodiny. Od jedného z nich si vypýtal cigaretu, čo bola osudová chyba, po ktorej nasledovala bezhlavá bitka.

"Dvaja členovia rodiny B. zbehli domov a privolali posilu. Do ulíc sa vyrojila veľká časť rodiny B., vrátane žien a malých detí. Naháňali Romana S. po námesti a fyzicky ho napádali," uviedol pre portál echoviny.sk náčelník mestskej polície v Tisovci Ján Martiniak. Vyčíňanie početnej rodiny na námestí zachytili aj priemyselné kamery, na ktorých záberoch vidieť, ako sa Roman pokúša pred ich besnením ukryť v reštaurácii. Tam ho však dobehli a začali biť hlava-nehlava.

Druhý z napadnutých mužov Dalibor D. z Tisovca chcel rodine, ktorá sa po prvom útoku zhromaždila na námestí a hlasno hádala, dohovoriť. To však nemal robiť. Údajne silno podnapití členovia sa okamžite pustili aj do neho. Dalibor sa chcel konfliktu vyhnúť a ujsť preč, oni ho však začali prenasledovať a napádať. "Na námesti v Tisovci na Dalibora D. zaútočili a keď spadol na zem, surovo ho dokopali," dodal náčelník Martiniak.  

Do Dalibora ležiaceho na zemi kopali všetci - muži, ženy, dokonca aj malé deti. "Keď som ležal na zemi, tak ma kopali aj malé deti,“ vypovedal na polícii. Obaja muži pri bitke utrpeli zranenia, no ošetrenie odmietli.

Keďže poškodení muži incident nenahlásili, štátna polícia sa o ňom dozvedela až po zverejnení bezpečnostných záberov na internete. "Okamžite, ako bolo video zverejnené, sme začali túto vec preverovať," povedala nám banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Vašková. Či budú útočníci za vyčíňanie potrestaní, tak ukáže až ďalšie vyšetrovanie.

Útok rodiny v Tisovci

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu