Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dohra rodinného teroru v Tisovci: Bitkárov obvinili až po zverejnení VIDEA!

Bitku v Tisovci zachytili kamery
Bitku v Tisovci zachytili kamery (Zdroj: echoviny.sk)

TISOVEC - Stíhajú aj dieťa! Polícia až po zverejnení záberov z bezpečnostných kamier z Námestia Dr. Vladimíra Clementisa v Tisovci, ktoré zachytávajú bezhlavý útok členov problémovej rodiny na 41-ročného muža, vzniesla prvé obvinenia. Dovtedy ju totiž nik o brutálnom incidente neinformoval.

Členovia rodiny, ktorú okolie vníma ako problémovú, 16. januára na námestí v Tisovci napadli 41-ročného muža. "41-ročného muža z Tisovca najprv strčili na zem a následne ho kopali po celom tele," uviedla banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Vašková. Keď ležal na zemi, mali doňho surovo kopať aj malé deti. Jeho zranenia si však ošetrenie nevyžiadali a brutálny útok na polícii neoznámil.

Konať tak začala až po tom, čo sa na portáli echonoviny.sk objavilo video, ktoré incident z námestia zachytáva.  "Udalosť sme začali okamžite preverovať, aj napriek tomu, že samotný poškodený nemal záujem túto udalosť na polícii oznamovať," dodala Vašková s tým, že po preverovaní počas včerajšieho dňa zistili totožnosť páchateľov a vzniesli voči nim obvinenia.

Ide o 28-ročného Dušana Č. a 14-ročného Karola B. Obaja boli obvinení za prečin výtržníctva, za čo im hrozí až 6-ročné väzenie. Mladší z bitkárov Karol má toho na rováši viac. Začiatkom januára sa mal dopustiť lúpeže v Tisovci, za čo bol 22. januára aj zadržaný. Hneď na druhý deň ho vzali do väzby, kde sedí aj dnes. Dušana polícia zatiaľ stíha na slobode.

K brutálnej bitke došlo 16. januára okolo 21:00. Napadnutý muž sa pokúšal členom rodiny, ktorí sa po predchádzajúcom útoku na iného muža zhromaždili na námestí, dohovoriť. U nikoho z nich však pochopenie nenašiel. Naopak, za zdvorilé slová si vyslúžil poriadnu bitku. Útočníci ho mlátili hlava-nehlava a do útoku sa zapojili ženy, muži aj malé deti.

Útok rodiny v Tisovci

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu