Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Rituálna samovražda v Bratislave? Telá manželov našli v byte za záhadných okolností!

Mŕtvi manželia mali ležať v tomto dome
Mŕtvi manželia mali ležať v tomto dome (Zdroj: google)

BRATISLAVA - Bratislavskí kriminalisti vyšetrujú prípad, aký u nás zrejme nemá obdoby. V jednom z bytov v centre mesta mali nájsť mŕtvych manželov (†53, †54), ktorých telá ležali na posteli vyše týždňa. Príčiny nešťastia zatiaľ nie sú známe, špekuluje sa však o tom, že by mohlo ísť o rituálnu samovraždu.

Mŕtvych manželov našli podľa Tv JOJ včera večer v jednom z bytov na Záhrebskej ulici po tom, čo sa susedia sťažovali na neznesiteľný smrad šíriaci sa chodbou. Alena (†54) a Bronislav (†53) ležali oblečení na posteli, ktorá bola obkolpená rôznymi knihami s ezoterickou tématikou. Vynorili sa preto špekulácie o tom, že by mohlo ísť o rituálnu samovraždu. Obhliadajúci lekár cudzie zavinenie vylúčil.

Okrem postele bol byt úplne prázdny. Manželia mali všetok nábytok rozpredať krátko pred tým, čo sa zrejme rozhodli spoločne ukončiť život. Okrem kníh mala nájsť polícia na mieste aj list na rozlúčku. Práve jeho obsah by mohol do záhadného prípadu vniesť viac svetla tak, ako aj nariadená pitva. Manželia boli zrejme mŕtvi už viac ako týždeň.

Nález mŕtvych manželov potvrdila aj polícia s tým, že preveruje, čo presne sa v byte stalo.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu