Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Na moravskej svadbe: VIDEO, ktoré predčí aj bratislavskú bitku na zastávke MDH!

(Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Video s mladíkom, ktorý sa svoju agresiu snažil vybíjať na ľuďoch čakajúcich na sobotňajší ranný spoj pod bratislavským Mostom SNP, obletelo internet. Po prežúrovanej noci si bezdôvodne vybíjal zlosť na okolostojacich či sediacich a nešetril ani vulgarizmami. Celá scénka však trochu pripomína iné zábery, ktoré kolovali na webe už minimálne pred piatimi rokmi. Ako to však v takýchto prípadoch chodí, z času načas sa opäť dostanú na výslnie. Ponúkajú totiž zaujímavý pohľad na to, ako to vyzerá, keď si to medzi sebou rozdajú ženy, a to priamo na svadbe.

Pamätáte si ešte na legendárny film Slnko, seno a pár faciek? Nuž, niečo podobné zažili aj hostia na moravskej svadbe pred pár rokmi. Hoci to spočiatku vyzeralo na vydarený sobáš, skončilo to ukážkou "bojového umenia" nevesty, pravdepodobne ohrdnutej sokyne a prítomných dám, ktoré sa do súboja zapojili.

Stačilo, aby sa na obrad dovalila rozgurážená žena na motorke, vyhľadala nevestu a ručne-stručne si s ňou začala vybavovať staré účty. Napriek tomu, že neveste sa v nemotorných bielych šatách zle zápasilo, nedala sa zahanbiť a spolu s protivníčkou sa pustili do obľúbenej ženskej podoby šarvátky, ktorá spočíva v strkaní, válaní sa po zemi a najmä kvákaní za vlasy.

Aby toho nebolo málo, do zvady sa stihli zapojiť aj prítomné účastníčky svadby, ktorých nenechalo napadnutie nevesty chladnými. V spoločenských šatách si navzájom zmerali sily a nevadili im ani vyhrnuté sukne a obnažené pozadia iba v nohavičkách. Všetko pritom dopĺňal írečitý moravský slovník.

Mladomanželia tak mali na pamiatku "ukážkové" svadobné video, ktoré by im v originalite mohli mnohí závidieť. Rozhodne je to niečo úplne iné oproti zvyčajným zaľúbeným úsmevom, krájaniu torty, dojatým slzám rodičov či šialeným tanečným parketovým výkonom.

Na moravskej svadbe

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu