Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Zúfalstvo manželky nezvestného Petra (47): Bojí sa, že ho zaliali do betónu!

Po Petrovi niet ani stopy už týždeň
Po Petrovi niet ani stopy už týždeň (Zdroj: int, Polícia)

HUMENNÉ - Stal sa obeťou tragédie na stavbe? O Petrovi (47) z Hudcoviec nemá manželka Iveta už vyše týždňa žiadne správy. Po tom, čo sa mal vrátiť z Čiech, kde pracoval ako robotník, sa odmlčal a akoby sa pod ním zľahla zem. Hoci zúfalú manželku kvária desivé predstavy o tom, čo všetko sa Petrovi mohlo stať, stále dúfa, že sa domov vráti živý a zdravý.

Po Petrovi bolo vyhlásené pátranie v utorok, no manželka s ním stratila kontakt už minulý týždeň. Humenčan dva mesiace pracoval na stavbe neďaleko Plzne a každý deň dal o sebe vedieť textovou správou či telefonátom. Posledný týždeň sa však ozývať prestal a manželka Iveta začala mať zlé tušenie.  

Pri poslednom hovore ju žiadal, aby mu poslala zimné oblečenie. Niekoľko dní na to jej však Petrov kolega oznámil, že jej manžel už z Česka odišiel a je na ceste domov. Do Hodcoviec však dodnes nedorazil a Ivetou lomcuje strach. "Povedal mi, že ho mohli okradnúť alebo uniesť. Je to veľká záhada. Stále myslím na to, či nespadol do betónu a či ho tam nezasypali," povedala pre Tv JOJ zúfalá žena.

Slovenskí policajti už po ňom pátrajú, zatiaľ však bezúspešne. Peter je asi 170 centimetrov vysoký, štíhlej postavy, má krátke hnedé vlasy a modré oči. Naposledy mal oblečené modré rifle, biele botasky, tyrkysové tričko s čiernymi pásmi, tyrkysový pulóver s bielymi pásmi, béžovú mikinu s kapucňou a mal by mať pri sebe aj mobil.

Ak by ste Petra videli, alebo mali akékoľvek informácie, ktoré by mohli dopomôcť k jeho vypátraniu, kontaktujte políciu na čísle 158, alebo na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu