Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Záhadné zmiznutie Martiny (22) z Handlovej: Posledné stopy vedú do Plzne!

Nezvestná Martina Šimová
Nezvestná Martina Šimová (Zdroj: polícia)

HANDLOVÁ - Už mesiace sa neozýva! O Martine Šimovej (22) z Handlovej rodina už od mája tohto roku nič nevie. Zmizla z dňa na deň a polícia po nej zatiaľ bezúspešne pátra. Naposledy ju známi videli v Plzni, kde už dlhšiu dobu žije.

Dievčinu nikto nevidel už od mája tohto roku, matka však jej nezvestnosť prišla na slovenskú políciu oznámiť až minulý týždeň. Martina žije v susednom Česku na sídlisku Škvrňany.  Známi ju naposledy videli v máji na námestí v Plzni, no odvtedy akoby sa po nej zľahla zem. Nikomu sa neozýva, nikto o nej nič nevie.

Martina má trvalý pobyt stále v Handlovej a preto po nej pátrajú trenčianski muži zákona. "Je 190 cm vysoká štíhlej postavy, má rovné mahagónové vlasy dlhé po plecia a zelené oči," uviedla trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová. Oblečenie, ktoré mala na sebe naposledy známe nie je. Na pravej ruke má však výraznú jazvu po obarení, podľa ktorej ju možno spoznať.

Ak by ste mali akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu nezvestnej Martiny, môžete ich oznámiť na najbližšom policajnom útvare, alebo na bezplatnej policajnej linke 158.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu