Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tehotná Patrícia sa našla v inzeráte s ponukou na sex: Vraj darček od manžela!

Patrícia považuje postup polície za výsmech
Patrícia považuje postup polície za výsmech (Zdroj: TV MARKÍZA)

TRNAVA - Toto mal byť darček?! Patrícia z Križovian pri Trnave podala trestné oznámenie na vlastného manžela, ktorý sa ju snažil predať na sex na internetovej zoznamke. Tehotnú matku ponúkal bez jej vedomia a vyhováral sa na to, že ju chcel len potešiť. Hoci mal s manželkou aj ďalšie zvrhlé plány, trestu sa pravdepodobne vyhne.

To, že niečo nie je v poriadku, Patrícia vytušila keď sa jej ozval cudzí muž a pýtal od nej sex. Vydatá žena ho pochopiteľne odmietla, no keď sa dozvedela, odkiaľ má neznámy chlap jej telefónne číslo, ostala ako obarená. Vraj naňho narazil v inzeráte, ktorý visel na internetovej zoznamke a ponúkal nič netušiacu Patríciu ako sexuálnu partnerku za finančnú odmenu. Autorom zvrhlej ponuky má byť navyše jej vlastný manžel.

„Napísal, že hľadá muža nato, aby mal so mnou sex a vlastne takto ma chcel predať,“ opísala Patrícia obsah inzerátu pre Tv Markíza. Manžel, s ktorým splodila dcérku a ďalšie jeho dieťa nosí pod srdcom, ju vraj dlhodobo týra, no tentoraz to zašlo až priďaleko. Keď sa muža spýtala, prečo ju ponúka na internete, jeho odpoveď ju šokovala ešte viac.

Manželke tvrdil, že inzerát mal byť darčekom pre ňu. Jeho súčasťou malo byť aj video pohlavného styku Patrície s cudzím mužom, ktoré by si on sám natáčal. Hoci manželov nechutný plán prekukla, on sám ju mal podozrievať, že nakoniec sex s neznámym mužom aj mala.

Patrícia podala trestné oznámenie na políciu, no tá prípad predala obvodnému úradu, pretože zverejnenie sexuálneho inzerátu tak, ak ho podal jej manžel, nie je trestným činom. „Som volala vyšetrovateľke a tá povedala, že pokiaľ neunesie dcéru alebo nás nezbije, oni to ako trestný čin brať nebudú. Už to potom nebudú musieť riešiť, lebo on už ma potom zabije,“ regovala na činnosť polície. Zneužitá žena je z bezmocnosti zúfalá a podala sťažnosť, o ktorej rozhodne prokurátor.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu