Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Sexinzerát zúfalej matky: Zbavte môjho syna panictva, zaplatím!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Jupiterimages)

PHILADELPHIA - Istá Američanka to so starostlivosťou o syna trochu preháňa. Zháňa pre neho dievča, ktoré by mu pomohlo zbaviť sa panictva. Chlapec je totiž veľmi plachý a s opačným pohlavím to príliš nevie. Jeho prvý sexuálny zážitok tak zrejme nebude patriť do kategórie tých najromantickejších.

Žena, ktorej meno nebolo zverejnené, je podľa všetkého rovnako zúfalá ako jej tínedžerský synáčik. Keďže ho však rozhovorom o jeho intímnom živote nechce priviesť do rozpakov, rozhodla sa, že bude konať na vlastnú päsť a sama mu zoženie učiteľku lásky. Hľadá ju prostredníctvom webu Craigslist, na ktorom 16. júla zverejnila inzerát, uvádza portál gawker.com. Píše sa v ňom, že za zaučenie svojho syna do tajov sexu danej slečne dobre zaplatí.

"Asi to bude znieť divne, ale môj syn práve končí strednú školu a ja mu chcem pomôcť. Má osemnásť rokov a na jeseň pôjde na Harvard. Je neskutočne inteligentný, ale nie príliš spoločenský. Nikdy nechodil so žiadnym dievčaťom a som si istá, že je ešte panic. Chcem mu nájsť milú mladú slečnu, ktorá s ním bude chodiť a zmení ho zo stredoškolského šprta na "cool" vysokoškoláka. Je veľmi pekný, má výbornú kondičku, pretože pravidelne športuje, takže tipujem, že na sebe nemá ani gram tuku. Musíš mať najviac devätnásť rokov, lebo staršie ženy by ho pravdepodobne vystrašili," stojí v inzeráte.

Ďalej v ňom matka približuje svoj plán. Chce kúpiť štyri lístky na nejaký koncert, pričom dva dá synovi a zvyšné dva vyvolenej dievčine. Každý pôjde na koncert so svojím kamarátom. Lístky sú kúpené na miesta vedľa seba. Úlohou dievčiny bude s mladíkom sa dať do reči, zbaliť ho a vyspať sa s ním. Neskôr mu ukáže rôzne sexuálne polohy. Potom ostáva už len nechať ho opatrne ísť, aby mohol, už ako sebavedomý muž, na vysokej škole randiť s inými rovesníčkami.

Na konci žena dáva prísľub, že vyrieši všetky finančné problémy onej dobrovoľníčky. "Do predmetu správy prosím napíš svoju obľúbenú značku auta, aby som videla, že to myslíš vážne. Ďakujem!"
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu