Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nedeľný obed sa skončil tragicky: Žena (38) zabila priateľa (†31) pred dcérou (9)

Žena bodla muža, zomrel Zobraziť galériu (3)
Žena bodla muža, zomrel (Zdroj: TV JOJ)

ROŽŇAVA – Nedeľný obed sa skončil tragicky pre rodinu z Rožňavy. Žena (38) totiž bodla do hrude svojho druha (†31). Nožom mu do srdca zasadila jednu ranu, ktorá sa stala smrteľnou. Všetko videla ich iba deväťročná dcéra.

Hádky boli v rodine na dennom poriadku, no nikto si nevie konanie ženy vysvetliť. Podľa miestnych obyvateľov, ako sa vyjadrili pre TV Joj, sa však od ženy nedalo ani nič iné čakať. Jej muž totiž každý deň pil. Ako sa susedia domnievajú, asi dostala skrat. Ďalej dodávajú, že muž bol veľký alkoholik, bol síce taxikár, no pre alkohol ho vyhodili.

Podľa hovorcu košických policajtov Alexandra Szaba: „Obvinená včera popoludní v byte na Zlatej ulici v Rožňave, počas prebiehajúcej hádky, nožom bodla do hrudníka svojho druha Karola (†31). Spôsobila mu zranenie ktorému na mieste podľahol.“

Žena bodla muža, zomrel
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

Žena mala svojho druha bodnúť priamo do srdca. Muž mal ešte prejsť do druhej izby, kde ho družka uložila do postele. Privolala k nemu záchranárov. Podľa ich hovorcu Borisa Chmela: „Na mieste sa lekár pokúšal muža oživovať, no žiaľ neúspešne. Už len skonštatoval, že podľahol zraneniam.“

Všetko sa malo odohrať pred očami ich spoločnej iba deväťročnej dcérky. Po obrovskej tragédii, keď dievčatko videlo ako matka zabila otca, ju odviedli pracovníci zo sociálky.

Žena bodla muža, zomrel
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

Rožňavský vyšetrovateľ zo zločinu zabitia už obvinil 38-ročnú Rožňavčanku. Ako k incidentu došlo a čo sa vlastne v byte stalo je predmetom vyšetrovania. „Obvinená bola umiestnená do cely policajného zaistenia. V prípade dokázania viny jej hrozí trest odňatia slobody na 7 až 10 rokov.“ dodáva Szabó.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu