Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Trest nepozornej matke: Za smrť Jožka (†1,5) v práčke jej hrozí 5 rokov basy!

Chlapček sa utopil v tejto práčke, matka (vľavo) teraz bude pykať
Chlapček sa utopil v tejto práčke, matka (vľavo) teraz bude pykať (Zdroj: TV MARKÍZA)

VRANOV NAD TOPĽOU - Matka desiatich detí z Poše (okres Vranov nad Topľou) začiatkom júla pri tragickom nešťastí prišla o to najmladšie, len 1,5-ročného Jožka, ktorý sa utopil v otvorenej práčke na dvore rodinného domu. Teraz hrozí, že bude musieť opustiť aj tie ostatné, polícia totiž zo smrti synčeka obviňuje práve ju.

Polícia po dvoch mesiacoch uzavrela vyšetrovanie tragickej smrti len 1,5-ročného Jožka z Poše, ktorý sa v prvý týždeň prázdnin utopil v práčke na dvore rodinného domu. Jeho matka Kristína v tom čase vešala bielizeň, a keď prišla synovi na pomoc, bolo už neskoro. Chlapčeka sa snažili oživiť privolaní záchranári aj lekári vranovskej nemocnice, kam ho previezli, bohužiaľ neúspešne.

Po tragickom prípade sa vynáralo množstvo otázok, vrátane tej najdôležitejšej, a to, kto ponesie za chlapčekovu smrť zodpovednosť. Polícia v tom už má jasno. "V prípade úmrtia ročného chlapčeka z obce Poša, okr. Vranov nad Topľou, ktorý bol nájdený v priestoroch otvorenej zvrchu plnenej práčky, bolo vznesené obvinenie matke chlapčeka za prečinu usmrtenia," povedala nám prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Za smrť synčeka môže vo väzení skončiť až na 5 rokov. Kristína má okrem Jožka ďalších 10 detí, ktorým teraz hrozí, že ostanú bez matky. Ich otec pracuje v zahraničí, aby vedel rodinu finančne zabezpečiť, no ak Kristínu obvinia, bude sa musieť o všetky ratolesti postarať sám.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu