Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Polícia prehovorila o úmrtiach v Bratislave: Detaily vrážd a výsledky DNA!

Ďalšie telo našli dnes ráno v Petržalke Zobraziť galériu (2)
Ďalšie telo našli dnes ráno v Petržalke (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Konečne poznáme pravdu! Polícia po včerajšom náleze ďalších častí rozsekaného tela V Čunove rozluskla záhadu toho, či patria tej istej žene, ktorej trup sa našiel v Karlovej Vsi, alebo išlo o viacero obetí. Muži zákona sa tiež vyjadrili k poplašnej správe o masovom vrahovi, ktorá po otrasných prípadoch začala kolovať internetom.

Do redakcie nám dnes prišiel mail, ktorý od rána koluje internetom a varuje mladé ženy, aby si dávali pozor na masového vraha, ktorý vraj vyčíňa v Bratislave a najmä na hrádzi. „Už nám doniesli štvrté telo, vraj to krája podľa čiar, hrozné... že sa postupne zlepšuje v rezoch,“ píše sa v správe, ktorá má byť akýmsi rozhovorom medzi neznámou ženou a údajným súdnym lekárom – patológom.

Podľa jeho slov časti tela, ktoré polícia posledné dni našla, patria viacerým ženám, ktoré zahrdúsil masový vrah. Polícia však toto tvrdenie rázne poprela a doložila výsledok DNA. „Krajské riaditeľstvo PZ v Bratislave  sa dištancuje od vyjadrení, ktoré začali kolovať na internete, že po Bratislave- hlavne popri Dunaji  a na hrádzi začína vyčíňať masový vrah, ktorý má mať už 3. mŕtvu ženu na stole. Tieto informácie nie sú pravdivé, ale zavádzajúce,“ uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.  

Bratislavskí policajti už majú výsledky DNA, ktoré vyvrátili tvrdenia, že by mohlo ísť o viacero tiel. „Všetky časti ľudského tela nájdené v Čuňove patria k torzu ženského tela nájdeného dňa 2.8.2013 pod brehom Mŕtveho ramena Dunaja na strane Karlovej Vsi,“ dodala Kurucová. Vyšetrovanie týchto dvoch nálezov tak bolo spojené do jedného a bude naďalej pokračovať. Bratislavskí policajti tiež stále pátrajú po totožnosti nebohej ženy ako aj po chladnokrvnom vrahovi.

Dodnes dve neobjasnené vraždy v Bratislave

Bratislavskí strážcovia zákona od začiatku roka až dodnes vyšetrovali 3 obzvlášť závažné zločiny vraždy. Prvý prípad bol v Pezinku, ktorý je už objasnený. „Obeťou bola v tomto prípade žena,“ uviedla Kurucová. Druhý prípad v Bernolákove, kde našli pri výkopových prácach torzo mužského tela. Posledným, ktorý vyšetrujú bratislavskí policajti, sú najnovšie medializované správy o rozsekaných častiach ženského tela.

Ďalšie telo našli v Petržalke

Dnes okolo 7:30 bolo na brehu Dunaja v Pečnianskom lese nájdene ďalšie telo. Išlo o 21-ročného Bratislavčana, ktorý mal cez hlavu prevlečený igelit a zviazané ruky. Lekár sa na mieste k príčine smrti nevyjadril, bola nariadená pitva a vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia. Doposiaľ nebolo potvrdené, že by nález mŕtveho muža akokoľvek súvisel s prípadom zavraždenej ženy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu