Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ďalšie stopy sadistickej vraždy? Pri Čunove vyplavilo ľudskú nohu i ruku!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Policajti nachádzajú stále ďalšie a ďalšie časti rozsekaného ženského tela, ktorého trup v piatok objavili v Karlovej Vsi. Naposledy to bola noha, ktorú ráno vyplavilo pri Čunove, ale aj ruka či stehno neďaleko priehrady.

Zrejme ďalšiu z častí tela zavraždenej ženy našiel dnes ráno rybár na priehrade pri Čunove. Ihneď zalarmoval policajtov, ktorí miesto hermeticky uzavreli a prehľadávajú. Okrem ľudskej nohy tam neskôr hasičskí potápači mali nájsť aj stehno, ruku a ďalšiu, zatiaľ neidentifikovanú časť tela. Všetky mali byť zabalené v igelitových vreciach.

Či otrasné nálezy skutočne súvisia s tým piatkovým, polícia zatiaľ nepotvrdila. Isté však je, že patrili žene. „Podľa vyjadrenia súdneho lekára na mieste nájdené ľudské časti tela mali s najväčšou pravdepodobnosťou patriť osobe ženského pohlavia,“ uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. Vyšetrovateľ začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia.

V piatok vo večerných hodinách bolo pod brehom Mŕtveho ramena Dunaja na strane Karlovej Vsi časť nájdené ľudského torza. Polícia na mieste zistila, že trup bez končatín a hlavy sa nachádzal v plastovom vreci. V tejto súvislosti bolo začaté trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy. Vyšetrovateľ začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu