Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Školákov okradli o bicykle za bieleho dňa: Polícia hľadá týchto zlodejov!

Títo zlodeji okradli chlapcov pred nákupným centrom Zobraziť galériu (5)
Títo zlodeji okradli chlapcov pred nákupným centrom (Zdroj: polícia)

BRATISLAVA - Pomôžte ich nájsť! Dvaja chlapci z Bratislavy minulý týždeň za bieleho dňa prišli o svoje bicykle, keď jedného z nich prepadli zlodeji pred nákupným centrom Kocka. Mladých lupičov však našťastie zachytili bezpečnostné kamery a polícia po nich pátra. Spoznávate ich?

Polícia pátra po totožnosti dvojice, ktorá ukradla bicykle dvom školákom. Stalo sa to ešte minulý týždeň v pondelok podvečer pred nákupným strediskom na Seberíniho ulici v Bratislave. "Minulý týždeň bol za bieleho dňa o piatej popoludní olúpený môj 12-ročný syn  pred nákupným centrom Kocka o dva bicykle, z ktorých jeden strážil kamarátovi, ktorý si išiel kúpiť nápoj do obchodu," napísala nám chlapcova mama.

Podľa jej slov chlapca jeden zo zlodejov odstrčil, obaja naskočili na bicykle a ušli smerom do sídliska. Chlapec sa im ešte pokúsil v úteku zabrániť, no neúspešne. Prípad polícia vyšetruje ako lúpež, škody presiahli 420 eur.

Školákov okradli o bicykle
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: polícia)

Mladých zlodejov zachytila bezpečnostná kamera, ktorej zábery by mohli dopomôcť k ich vypátraniu. Ak by ste chlapcov na fotografiách spoznali, alebo máte akékoľvek informácie, ktoré by viedli k ich vypátraniu, oznámte to na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne na linke 158.

Školákov okradli o bicykle
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: polícia)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu