Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dvojnásobný vrah z Oravy je na úteku: Polícia hľadá tohto podozrivého!

Polícia hľadá Milana Ďuriša Zobraziť galériu (3)
Polícia hľadá Milana Ďuriša (Zdroj: Tv Markíza, Polícia)

ZUBEREC - Polícia v súvislosti s vyšetrovaním dvojnásobnej vraždy v oravskej obci Zuberec žiada občanov o pomoc pri pátraní po Milanovi Ďurišovi (36) z Bratislavy. Tragédia sa odohrala v sobotu medzi 02:30 až 15:00 v rodinnom dome v obci Zuberec.

Doposiaľ neznámy páchateľ nezisteným spôsobom vošiel do rodinného domu, v ktorom boli ubytovaní Jarmila (52) a Peter (38), obaja z Bratislavy. Potom útočník nezistenou zbraňou kalibru 9 milimetrov zastreli ženu najmenej dvoma strelami do pravého ramena a hlavy a aj muža, ktorého tiež zasiahol najmenej dvoma strelami do hlavy a hrudníka. Tela obetí našli v sobotu popoludní.

Polícia ihneď rozbehla rozsiahle pátranie po páchateľovi tohto činu. "Okolnosti udalosti, motív konania páchateľa sú predmetom intenzívneho policajného vyšetrovania," uviedla žilinská policajná hovorkyňa Jana Baloghová. Páchateľovi v prípade preukázania viny hrozí trest odňatia slobody na dvadsať až dvadsaťpäť rokov, prípadne

Hľadaný Ďuriš by sa mal pohybovať na striebornom aute Toyota Land Cruiser s EČV SC111CB. Nie je vylúčené, že je ozbrojený. Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie o 36-ročnom Bratislavčanovi alebo o spomínanom vozidle okamžite oznámili na linku 158. 

Hľadaný Milan Ďuriš môže byť ozbrojený
Zobraziť galériu (3)
Hľadaný Milan Ďuriš môže byť ozbrojený  (Zdroj: polícia)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu