Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Telo mŕtveho muža z ramena Dunaja patrí hľadanému pre vraždu na Orave

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Telo mŕtveho muža nájdené v ramene Dunaja začiatkom júla patrí Milanovi Ďurišovi, ktorého hľadala polícia v súvislosti s dvojnásobnou vraždou na Orave.

 „Výsledky expertízneho skúmania preukázali, že osoba, ktorú 4. júla našli v ramene rieky Dunaj v katastri obce Vlky, je 36-ročný muž, po ktorom pátra polícia v Žilinskom kraji v súvislosti s obzvlášť závažným zločinom vraždy,“ potvrdila bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrášková. Telo našli s prestrelenou hlavou. „Či bolo toto príčinou jeho smrti, je naďalej predmetom expertízneho skúmania,“ dodala policajná hovorkyňa.

Policajti vyhlásili po 36-ročnom Ďurišovi pátranie koncom júna, a to v súvislosti s vyšetrovaním dvojnásobnej vraždy v oravskej obci Zuberec. Tragédia sa odohrala v sobotu 22. júna medzi 2:30 až 15:00 v rodinnom dome. Páchateľ vošiel do domu, v ktorom boli ubytovaní 52-ročná Jarmila a 38-ročný Peter, obaja z Bratislavy.

Potom útočník nezistenou zbraňou kalibru 9 milimetrov zastrelil ženu najmenej dvoma strelami do pravého ramena a hlavy a aj muža, ktorého tiež zasiahol najmenej dvoma strelami do hlavy a hrudníka. Telá našli v sobotu popoludní. Polícia ihneď rozbehla rozsiahle pátranie po páchateľovi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu