Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Čo cudzí dom dal: Bardejovský "chatár" bral všetko, aj župany a pyžamá

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: bathrobe.net)

BARDEJOV - Kovové, plyšové, funkčné či pokazené. Do chaty v oblasti Gróner v Bardejove zavítal neželaný a zároveň veľmi nenáročný návštevník. Z izieb pobral všetko na čo mu sily stačili a nepohrdol ani nefunkčnými hodinami, ktoré si pribalil spolu so županmi a pyžamami nešťastných majiteľov.

Zlodej v čase od novembra minulého roka do soboty (15. júna) totálne vybielil jednu z chát v bardejovskom Gróneri. Keďže v dome nikto nebol, nerušene odstránil zámky na mreži a vchodové dvere vypáčil, informovala prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Napriek tomu, že v chate nebolo veľa cenností, bardejovský zlodej si vystačil aj s príbormi, taniermi, tlakovými hrncom, či kliešťami. Nepohrdol však ani sekerou, plyšovým kobercom a rádiom s CD prehrávačom. Jeho najväčším úlovkom však boli staré hodiny, ktoré už nejaký ten piatok netikajú a pyžamá a župany zo spálne svojich obetí.

Či si bohatý lup odniesol naraz, alebo sa do chaty vracal pravidelne, nevedno. Majiteľom však spôsobil šoku za 600 eur a polícia už začala trestné stíhanie pre prečin krádeže a porušovania domovej slobody.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu