Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Úchyl zlákal Darinu na dobročinnosť: Darovanie oblečenia sa zvrhlo v peklo!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

CHMINIANSKE JAKUBOVANY - Použité šatstvo za sex! S takouto zvrhlou ponukou prišiel za Darinou (25) z Chminianskych Jakubovian neznámy Prešovčan a pod zámienkou spočiatku bezodplatnej pomoci ju zlákal ku sebe do bytu. Tam ju však namiesto darovaného oblečenia čakalo hotové peklo. Informovala o tom Tv Markíza.

Chlipný Prešovčan využil zúfalú situáciu dievčiny a zlákal ju do bytu s tým, že má pre ňu a jej deti staré oblečenie. Keď však Darina jeho ponuku prijala, ani vo sne by ju nenapadlo, v čo sa mužova dobročinná ponuka zvrhne. "Povedal, že chce sex za tie veci," hovorí preľaknutá dievčina, ktorá súlož rázne odmietla. To však sexuchtivého Prešovčana neodradilo a na bezbrannú ženu sa vrhol s britvou v ruke.

"Zhodil ma na posteľ a vyspal sa so mnou. Aj ma znásilnil," spomína si na otrasný zážitok Darina. Po celý čas mal pri tom dievčine čepeľ britvy držať pod krkom. Údajne ju aj dorezal. Podľa prešovského policajného hovorcu Daniela Džobanika, napriek tomu, že k pohlavnému styku dôjsť nemalo, muža už obvinili zo sexuálneho násilia.

Zvrhlík práve v deň, keď sa pokúsil znásilniť dievčinu, oslavoval narodeniny, sex s ňou si tak zrejme chcel dopriať ako darček. Jeho susedia z Prešova si ho zastávajú a myslia si, že celý incident si mohla žena vymyslieť. Darinin manžel však stojí na jej strane a tvrdí, že v osudný deň prišla domov celá zakrvavená a vystrašená. Nech už to bolo akokoľvek, v prípade, že Prešovčanovi sexuálne násilie dokážu, hrozí mu niekoľko rokov za mrežami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu