Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vražda po rodinnej grilovačke: Milena vrazila manželovi (†50) do krku skrutkovač!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: tumblr.com)

ZÁHOR - Obcou Záhor v stredu otriasla tragédia. Po rodinnej grilovačke tam prišiel o život otec dvoch detí, ktorého na smrť dobodala vlastná manželka. Daniela (†50) napadla, keď ležal v posteli a uštedrila mu viac ako 10 rán kovovým skrutkovačom. Za vraždu manžela teraz Milene (43) hrozí až 20 rokov za mrežami.

Rodina zo Záhor sa rozhodla slnečný utorok stráviť grilovačkou, no nik z nich určite nečakal, že vyvrcholí obrovskou tragédiou. Hlava rodiny 50-ročný Daniel si šiel krátko pred polnocou ľahnúť. Za pár chvíľ sa za ním vybrala aj manželka a strhla sa medzi nimi hádka. V tom Milena na manžela vytiahla skrutkovač a zaútočila.

"Kovovým skrutkovačom ho viackrát bodla do krku a tela. Muž zraneniam na mieste podľahol," uviedol košický policajný hovorca Alexander Szabó. Keď krik vychádzajúci zo spálne započula dcéra, ihneď pribehla dovnútra. Otca už však našla ležať mŕtveho v kaluži krvi. Milenu na mieste zadržali ako podozrivú a dnes voči nej vzniesli obvinenie.

"Michalovský vyšetrovateľ PZ v tejto súvislosti z obzvlášť závažného zločinu vraždy obvinil 43-ročnú manželku nebohého muža z okresu Sobrance," dodal Szabó. Milena bola po hroznom čine v zlom psychickom stave a odviezli ju do nemocnice. V prípade, že jej vraždu manžela dokážu, jej hrozí až 20-ročné väzenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu