Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Milena (44) brutálne dobodala skrutkovačom manžela (†50): Z rozsudku pred senátom odpadla

Ilustračný obrázok
Ilustračný obrázok (Zdroj: tumblr.com)

KOŠICE/ZÁHOR – Východom Slovenska otriasol neuveriteľne beštiálny čin ženy. Milena (44) vzala do rúk skrutkovač a spiacemu manželovi zasadila neuveriteľných 94 bodných rán. Daniel (†50) útok besniacej manželky neprežil. Žene namerali po čine v dychu 1,3 promile alkoholu. V pondelok mala súd. Senát jej schválil dohodu o vine a treste, za minuloročnú brutálnu vraždu si odsedí 16 rokov.

Košický súd ešte v pondelok poslal do basy na 16 rokov Milenu (44), ktorá minulého roku v apríli brutálne zavraždila svojho 50-ročného manžela Daniela. Za zločin vraždy jej hrozil trest odňatia slobody vo výške 20 až 25 rokov alebo doživotie, no senát jej chválil dohodu o vine a treste, ktorú uzavrela s prokurátorom. Žena po vynesení rozsudku skolabovala.

Milena nebola stíhaná väzobne. Ako informuje denník Korzár, na súd prišla v sprievode svojho syna. Plne si však uvedomovala následky svojho konania. Bola v emočnom rozpoložení a zlom psychickom stave, počas pojednávania sa niekoľkokrát rozplakala. Dráma na súde vyvrcholila po prečítaní rozsudku. Záhorčanke sa podlomili kolená a zamdlela. Na pomoc jej razom pribehla eskorta, ale aj syn a členovia senátu. Ženu sa podarilo prebrať. Posadili ju k oknu a vyložili nohy na stoličku. Predsedníčka súdu dala Milene užiť časť liekov, ktoré si priniesla so sebou. Približne po polhodine sa odsúdenej prinavrátili sily a mohli ju previesť do väznice, kde si odpyká trest.

Muža zavraždila skrutkovačom

Milena z obce Záhor v sobraneckom okrese ešte minulého roku v apríli brutálne zavraždila svojho o šesť rokov staršieho manžela. K obrovskej rodinnej tragédii došlo v rodinnom dome. Po hádke vzala Milena do rúk skrutkovač a bezhlavo zaútočila na už spiaceho manžela. Zasadila mu neuveriteľných 94 rán. Muž na mieste vykvrácal, žene po brutálnom čine namerali v dychu vyše 1,3 promile alkoholu.

Ženu potom hospitalizovali na michalovskej psychiatrii, neskôr sa ku skutku priznala. Motívom jej činu mali byť mužove výčitky. Vraj nenakŕmila svine. Na to ju kopol do stehna a brucha. „Potom si ľahol spať na váľandu na chodbe. Chcela som manžela zobudiť, aby šiel do spálne. Neviem, odkiaľ som vzala skrutkovač, asi bol niekde pri ňom. Vošli do mňa nervy preto, že do mňa kopol, tak som ho pichla. Bola tma, nevidela som presne, kam. Neviem ani to, koľkokrát. Možno desaťkrát, ale či viac alebo menej, neviem,“ spomínala Milena a v opisoch hrôzy pokračovala. Podľa jej slov sa manžel nebránil a nevydával ani zvuky. Keď vraj bolo po všetkom, iba spadol z postele na zem.

Vražednú zbraň nechala pri mŕtvom manželovi a vyšla von za synom, ktorý tam s kamarátmi griloval. Zrejme ostala v šoku, pretože ďalej uviedla, že viac si na nič nepamätá, len na to, že dom bol plný policajtov a lekárov.  

 „Veľmi ma trápi, čo sa stalo. Nemôžem kvôli tomu spať. Hanbím sa, že som deťom urobila hanbu. Nikomu som nechcela ublížiť. Bolo to z nervov, agresivity alebo neviem z čoho,“ povedala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu