Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Unesenú Katku (4) našli v Maďarsku: Domov sa však tak skoro nevráti

Štvorročná Katalin Krisztina
Štvorročná Katalin Krisztina (Zdroj: polícia)

RIMAVSKÁ SOBOTA - Na spory medzi rodičmi doplácala malá Katalin Krisztina Nagypál (4) z Hajnáčky, ktorú minulý týždeň už po druhýkrát uniesli. Dvaja neznámi muži ju z domu otca odvliekli len v papučkách, naložili do dodávky a odviezli do Maďarska za matkou. Tam ju neskôr našla tamojšia polícia, no dievčatko napriek tomu tak skoro domov zrejme nepôjde.

Malú Katku maďarskí policajti u matky nechali. "Dieťa nebolo matke odobraté, nakoľko doposiaľ nebola zverená do starostlivosti ani jednému z rodičov," uviedla banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová. Ako dlho bude naťahovanie medzi rodičmi trvať, nevedno, na ich spory však bezbranné dievčatko kruto dopláca.

Keďže Katka sa našla, polícia pátranie odvolala. Naďalej však vyšetruje únos a porušovanie domovej slobody, ktorých sa dopustili nezmámi muži, keď dievčatko násilne odvliekli z rodinného domu v Hajnáčke. Stalo sa to minulý týždeň vo štvrtok krátko pred 7:00. Katku uniesli zo spálne len v papučkách a nohavičkách priamo pred očami jeho bračeka Arpáda.

Malé dievčatko z Hajnáčky toho za posledné mesiace zažilo viac než dosť. Nezvestné bolo aj v júli minulého roka, kedy ho do Budapešti uniesol druh jeho matky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu