Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Neuveriteľný príbeh: Unesený mladík sa po 23 rokoch vrátil domov, vďaka Google!

Luo sa víta so starou mamou Zobraziť galériu (2)
Luo sa víta so starou mamou (Zdroj: YouTube)

LINSHUI COUNTY - Dvadsaťosemročný Číňan sa predsa len dočkal. Po 23 rokoch, ktoré nedobrovoľne strávil v cudzej rodine, sa konečne vrátil k tej svojej. Podľa svojich slov za to vďačí službe Google Maps, ktorá ho doviedla až domov.

Lua Ganga uniesli v čínskej provincii Sichuan, keď mal päť rokov. Pátrali po ňom príbuzní aj polícia, po niekoľkých mesiacoch to ale vzdali. Jeho rodičia si nakoniec adoptovali dievčatko.

Chlapček sa dostal do rúk manželského páru, ktorý ho kúpil od priekupníka detí. Za celý ten čas, čo bol u nich, však nezabudol na svoju skutočnú rodinu a miesto, odkiaľ pochádzal. "Každý deň predtým, ako som išiel do postele, som si premietal v pamäti svoj skutočný domov," povedal.

Jedna spomienka v ňom však rezonovala najviac. Vedel, že v jeho rodnom meste sú dva mosty. Našťastie pre neho, táto informácia mala cenu zlata. Neskôr kontaktoval organizáciu, ktorá pátra po unesených deťoch a rozpovedal jej svoj príbeh.

Krátko nato dostal odpoveď, že istým manželom z provincie Sichuan zmizol v rovnakom čase syn. Luo si dotyčné mesto vyhľadal na Google mapách a zistil, že práve to je miesto, kde strávil prvé roky svojho života. Krátko nato prebehlo dojímavé stretnutie s rodičmi, ktorých videl prvýkrát po 23 rokoch.

Neuveriteľný príbeh: Unesený mladík
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Mladík povedal, že sa k nemu jeho náhradná rodina správala dobre, aj tak ale nikdy nezabudol na tú pokrvnú. Zatiaľ nie je známe, či jeho druhí rodičia budú čeliť nejakému obvineniu, informoval portál rt.com.

K únosom detí v Číne dochádza veľmi často. Len minulý rok týmto spôsobom prišlo o dieťa viac ako 76 tisíc rodín.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu