Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Vrah malej Viktorky (†12) pôjde za mreže: Za znásilnenie a smrť 24-ročný trest!

Malú Viktorku, ktorá sa často hrávala s jeho deťmi, najprv sexuálne zneužil a keď sa dievčatko začalo vyhrážať, že všetko povie mame, tak ju začal biť hlava, nehlava
Malú Viktorku, ktorá sa často hrávala s jeho deťmi, najprv sexuálne zneužil a keď sa dievčatko začalo vyhrážať, že všetko povie mame, tak ju začal biť hlava, nehlava (Zdroj: mik)

KOŠICE – Obvinený Štefan Balogh z Boťan v okrese Trebišov sa v piatok s prokurátorom dohodol o vine a treste na 24 rokoch za obzvlášť závažný zločin vraždy a zločin sexuálneho zneužívana.

 

Brutálny čin šokoval malú obec ešte v decembri minulého roku. Š. Balogh (46) najprv pil a potom si na svoje zvrátené sexuálne chúťky vybral dievča zo susedstva. Malú Viktorku, ktorá sa často hrávala s jeho deťmi, najprv sexuálne zneužil a keď sa dievčatko začalo vyhrážať, že všetko povie mame, tak ju začal biť hlava, nehlava. Pitva preukázala viacero zranení, najmä zlomeniny lebky a opuch mozgu, ktorý spôsobil smrť. Potom nevládne telo vložil do vreca na odpadky.

Viktorka sa ešte vo vreci prebrala a tak ju znova začal kopať. Potom mŕtve telíčko v plastovom vreci vyhodil za dom a zahrabal medzi odpad. Matke malej Viktorky ešte po čine cynicky tvrdil, že Viktorku nevidel. V dedine má obvinený povesť agresívneho človeka. K činu sa napokon priznal a ak by sa s prokurátorom nedohodol, tak by mu v prípade riadneho súdneho pojednávania hrozil trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov alebo doživotie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu