Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Ožratý mäsiar zrazil dievčatko (†5): Nepamätá si, kde schoval telo!

April Jonesová Zobraziť galériu (3)
April Jonesová (Zdroj: thetimes.co.uk)

LONDÝN - Krutosť Marka Bridgera z Walesu nepozná hraníc. Keď pred časom zrazil na ulici dievčatko, namiesto toho, aby mu pomohol, ho odvliekol nevedno kam. Hoci sa jeho telo nikdy nenašlo, získané dôkazy stačili na to, aby muža usvedčili a sudca ho poslal na doživotie do chládku.

Päťročná April Jonesová zmizla 1. októbra minulý rok, keď sa hrala pred domom vo waleskom meste Machynlleth. Polícia na základe vyšetrovania zistila, že ju zrazil Mark Bridger na svojom Land Roveri. Neprivolal však záchranku ani to neoznámil rodičom, ale naložil nebohé telíčko do auta a odišiel. Kam ho odviezol, doteraz nie je známe, pretože páchateľ bol v tom čase opitý a nepamätá si to. Po dievčine pátrala polícia polroka, pričom celá akcia stála 8 miliónov libier (9,4 milióna eur).

Ožratý mäsiar zrazil dievčatko
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thetimes.co.uk)

Vyšetrovatelia zatkli štyridsaťsedemročného Bridgera krátko po čine. K vražde sa priznal. V jeho dome sa pri prehliadke našlo množstvo obscénneho materiálu vrátane pornografie a taktiež fotky detí, ktoré boli zavraždené v minulosti.

Prokuratúra Marka, ktorý v minulosti pracoval ako mäsiar a zvárač, označila za "patologického klamára, perverzáka a násilníka" a žiadala pre neho ten najvyšší trest. Súd ho uznal vinným z únosu, vraždy a ukrývania tela April a odsúdil ho na doživotie, informoval portál bbc.co.uk.

Ožratý mäsiar zrazil dievčatko
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thetimes.co.uk)

"Do konca života si budem vyčítať, že som ju vtedy pustila hrať sa von," povedala zúfalá matka Coral Jonesová, ktorá prosí Bridgera, aby konečne prezradil, kde je telo jej dcéry.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu