Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šialená naháňačka v Senici: Tínedžer (17) za volantom, 80 km/h a streľba!

Favorit zastavil až šmyk a blato Zobraziť galériu (3)
Favorit zastavil až šmyk a blato (Zdroj: polícia)

SENICA - Večerná akcia ako z filmu. Senickí policajti chceli vo štvrtok skontrolovať Favorit, v ktorom sa viezli dvaja tínedžeri (14, 17) Hlbokého a jeden muž (34) zo Senice. Keď však mladistvého šoféra vyzvali, aby zastavil, on naopak dupol na plyn a začal im unikať. Muži zákona boli nútení strieľať aj na auto, no ani to mladíka nezastavilo. Jeho bláznivú jazdu ukončil až šmyk, po ktorom s autom zapadol.

Tínedžer sa na Favorite rútil Senicou, keď sa ho policajti rozhodli skontrolovať. Vyzvali ho, aby zastal a vtedy sa to začalo. Mladý šofér bez vodičáku šliapol na plyn a pre mužmi zákona začal unikať. "Vodič Favorita na výzvu na zastavenie nereagoval, naopak, zrýchlil a po obci išiel asi 80km rýchlosťou," uviedla trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Ostatní vodiči sa museli šialencovi uhýbať a strhávali volanty, chodci zas museli pred rútiacim sa autom uskakovať. Policajti sa ho snažili predbehnúť, no chlapec kľučkoval z jedného pruhu do druhého, aby im v tom zabránil. Keď nereagoval na opakované výzvy, policajti vytiahli zbraň. "Policajti vystrelili 4 varovné výstrely do vzduchu," dodala Kredatusová.

Šialená naháňačka v Senici:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

Streľbu si však nevšímal a unikal ďalej, muži zákona tak namierili aj na zadnú časť auta a niekoľkokrát vystrelili. Blázna na Favorite nakoniec zastavilo až blato. "Medzitým vošlo na poľnú cestu, kde po šmyku zapadlo," povedala hovorkyňa. Ani vtedy sa však nevzdával a spolu so 14-ročným dievčaťom a 34-ročným mužom sa v aute zamkol. 

Policajti tak museli rozbiť okná a utečencov vytiahli. Alkohol tínedžerovi nenamerali, no za bláznivú jazdu sa trestu určite nevyhne.

Šialená naháňačka v Senici:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu