Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šialený Čech uháňal po D1: Toto ostalo z jeho Škody po náraze v 170 km/h!

Motor auta sa našiel niekoľko metrov od vraku Zobraziť galériu (8)
Motor auta sa našiel niekoľko metrov od vraku (Zdroj: polícia)

TRNAVA - Policajná naháňačka na D1. Trnavskí policajti počas skorého sobotného rána prenasledovali šialeného Čecha, ktorý sa rútil diaľnicou neďaleko Piešťan v rýchlosti najmenej 170 km/h a stále zrýchľoval. Policajné výzvy ignoroval a zastavil ho až silný náraz, po ktorom mu doslova vytrhlo motor z auta.

Muži zákona začali rútiaceho sa Čecha na škodovke prenasledovať po tom, čo okolo nich doslova prefrčal a namerali mu rýchlosť až 170 km/h. Šialeného vodiča niekoľkokrát vyzvali, aby zastal, no on naopak zrýchľoval a hliadke začal unikať. Následne zišiel z diaľnice smerom do Piešťan, kde sa mu stal osudným kruhový objazd na Vrbovskej.

"Tam neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, prešiel cez kruhový objazd a pri autobazári narazil do obrubníka, stĺpu pouličného osvetlenia a následne narazil do stromu," informoval trnavský policajný hovorca Michal Hanus. Náraz bol taký silný, že Čechovi pri ňom z auta vytrhlo motor, ktorý skončil niekoľko metrov od havarovaného vraku.

Cestný pirát prežill iba zázrakom.
Zobraziť galériu (8)
Cestný pirát prežill iba zázrakom.  (Zdroj: polícia)

Okrem toho, že totálne zdemoloval vlastné auto, zanechal po sebe riadnu spúšť aj v autobazári. "Pri dopravnej nehode bol poškodený múr autobazáru, pouličné osvetlenie a dve vozidlá parkujúce pred bazárom," dodal Hanus s tým, že celková škoda, ktorú napáchal český vodič, sa šplhá až na 24 tisíc eur.

Napriek tomu, že zábery z miesta nehody vyzerajú hrozivo a z Čechovej Škody po nej ostali len kopy šrotu, pri havárii sa akoby zázrakom zranil len ľahko. So zranenou nohou ho previezli do nemocnice.

Šialenej jazde Čecha neunikli ani vozidlá z autobazáru.
Zobraziť galériu (8)
Šialenej jazde Čecha neunikli ani vozidlá z autobazáru.  (Zdroj: polícia)

Šialený Čech uháňal po
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: polícia)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu