Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Luxusné Audi skončilo v potoku: Zlodej Tomáš premočený a zranený!

Kradnuté Audi v potoku Zobraziť galériu (4)
Kradnuté Audi v potoku (Zdroj: polícia)

MARTIN - Toto mu nevyšlo! V stredu popoludní sa na ceste medzi Žilinou a Martinom odohrávala dramatická policajná naháňačka, ktorej hlavným aktérom bol zlodej Tomáš K. (27) z Martina. S kradnutým Audi Q7 sa snažil polícii uniknúť smerom na Martin, no nezvládol riadenie a luxusné auto "zaparkoval" v potoku.

Mladého Martinčana včera naháňali policajti až z dvoch okresov. Auto ukradnuté v Žiline chcel totiž Tomáš odviezť až do Martina, no nepodarilo sa. Mladík si okolo 14:00 privlastnil luxusné Audi parkujúce pred obchodným domom na Kysuckej ceste v Žiline. "V stredu 13. marca okolo 14.00 hodine odcudzil 27 ročný Tomáš K. z Martina vozidlo Audi Q7 v hodnote cca 60.000,-€," uviedla žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Krádež okamžite nahlásili polícii, ktorá spustila pátranie. Mladíka sa im podarilo dobehnúť pred Vrútkami. "Vodič odbočil smerom na obec Lipovec a smeroval na obec Turčianske Kľačany," dodala Balogová s tým, že v tej chvíli sa už mobilizovali ďalšie hliadky. Policajti zo Sučian Tomášovi zablokovali cestu pri jazere prezývanom Ontário.

Luxusné Audi skončilo v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: polícia)

V tom mladík zazmätkoval, vyletel zo zákruty, s autom preskočil potok a narazil do brehu."Po náraze auto vymrštilo do vzduchu a dopadlo do koryta potoka," opísala hovorkyňa. Keď sa policajti priblížili k havarovanému autu, zistili, že v ňom nik nie je. V neďalekých kríkoch však začuli šuchot a uvideli, ako sa mladík snaží ujsť.

Muži zákona ho však stihli zadržať, bol zranený a celý premočený. "Muž nekládol odpor, navyše bol celý premočený a sťažoval sa na bolesti hlavy a ramena," informovala Balogová. Na mieste preto zasahovali aj záchranári. Vyšetrovateľ už Tomáša obvinil z krádeže, za čo mu hrozí až 10-ročné väzenie.

Luxusné Audi skončilo v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: polícia)

Luxusné Audi skončilo v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: polícia)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu