Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Policajná naháňačka: Vodič nezastavil ani po desiatich výstreloch!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Jupiterimages)

BRATISLAVA - Ani desať varovných výstrelov do vzduchu nezastavilo 34-ročného muža, ktorý v aute unikal policajnej hliadke. Policajti vystrelili ešte dva razy, pričom mierili na pneumatiky. Vodič následne zišiel z poľnej cesty a s vozidlom zapadol.

Informovala o tom bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. Policajti vodiča za použitia donucovacích prostriedkov spacifikovali a zistili jeho totožnosť, dodala.

Vodičom bol podľa nej 34-ročný Martin z okresu Senica, ktorého ihneď eskortovali na policajné oddelenie. Policajti zistili, že do polovice mája tohto roku mal súdom zakázané šoférovať a zistili aj to, že evidenčné čísla na unikajúcom vozidle Opel Ascona mu nepatria. "Vecou sa zaoberá príslušné policajné oddelenie Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Malackách, kde začali trestné stíhanie vo veci prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia," povedala Kurucová.

Policajná naháčka sa začala vo štvrtok popoludní pri obci Studienka. Policajti si všimli, že autu značky Opel Ascona nesvieti ľavé predné svetlo. "Rozhodli sa toto vozidlo zastaviť a skontrolovať. Keď dali vodičovi pokyn, aby zastavil, okamžite sa s vozidlom otočil a pokúšal sa policajtom stratiť z dohľadu," povedala hovorkyňa.  Policajti ho začali okamžite prenasledovať a vyzývali ho, aby zastavil. Keď sa dostali na úroveň unikajúceho auta, jeho šofér prudko zabrzdil a odbočil na poľnú cestu. Tam naháňačka skončila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu